Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyász doktor bácsis vizsgálatot szeretitek csajok?
Ha úgy vizsgálnak meg mint a nőgyógyászati vizsgálatnál.
Cici , punci , popsi vizsgálat?
21
Ez egy rosszindulatú válasz volt; eddig nem ilyen mederben folyt a beszélgetés.
Nem kell az Amazonas dzsungelbe mennem, nem vgyok egyedül, aki így gondolja.
Orvos, vagy sem, nem érdekel: egy tök idegen.
Nem vagyok gyerek, nem akarlak a korunkkal traktálni, de meglepődnél.
Nem, nem fogják megdugni: monogám párkapcsolatban élünk nagyon régóta.
25
Óriásit tévedtél... Húúú, de mekkorát...
Liberális vagyok, ezért is gondolom úgy, hogy a személyes tér, intim szféra nagyon fontos, és oda nem engedek senkit. Falun lakom, de városba járok dolgozni, ott szinte többet vagyok. Idegen nyelveket beszélő középiskolai tanár vagyok. A "vén"-től még szerencsére messze. Fél Európát beutaztuk a feleségemmel, plusz diákokat vittem rendszeresen Angliába, Fr.o-ba a covid előttig. Politikailag liberális demokrata vagyok, a hazai palettán sajnos elég siralmas a helyzet. A szexuális életem ok. Szóval, ez durva lyukra futás volt. :)
22
Eddig szerencsére nem volt semmi gondom, remélem, ezután sem lesz.
24
Na, ez most érdekes, ha tényleg nőgyógyász vagy, mert szívesen kérdeznék 1-2 dolgot.
29
Hát... nem tudom, mivel győzhetnélek meg... De mondjuk azokban a körökben, ahol én megfordulok, nem vonjuk kétségbe a másik szavahihetőségét.
Nem kell egyetértened velem orvosi dolgokban, de attól még lehazugozni nem elegáns dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!