Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek találhatok ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találhatok ilyen barátnöt ? Mennyi rá az esély?

Figyelt kérdés

Olyan barátnöt keresek aki szereti ha megalázom, keményen megdugom minden formában .

Kiprobálná a többes szexet akár több nő, több férfi, gangbang ,bukkake , szado-mazo .

De az átlag hétköznapokban teljesen normális párt alkotnánk.

25F

2022. aug. 21. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Persze, van ilyen
2022. aug. 21. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Remélem nemsok esély van rá, hogy ilyen nőt találj!

És nem rosszindulatból írom, de biztos, hogy aki megalázásra vágyik annak sok megoldatlan lelki gondja van.

Milyen bántalmazás ért hogy ez tesz téged boldoggá, hogy megalázhass egy nőt?

2022. aug. 21. 08:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem ért semmilyen bántalmazás . Úgy élvezem ha szexuálisan megalázok egy nőt,hogy tudom ,hogy ö is élvezi. Ez amolyan szadista fétis . Valaki a lábra bukik , én erre. Nem tehetek róla gyári hibás vagyok 😂
2022. aug. 21. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Smpixie.com , Ashrak, Fetlife
2022. aug. 21. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem a legtöbb nő ma már ilyen.
2022. aug. 21. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!