Kihívtam a rendőröket arra, hogy egy csöves a parkban található kutat arra használja, hogy abban "fürödjön". Előreláthatóan mennyi idő, míg Budapesten kiérkeznek? Van rá esély, hogy végleg eltávolítják őt a környékről?
Figyelt kérdés
Undorító gusztustalan csöves elfutott miután torkaszakadtamból ráüvöltöttem, hogy takorodjon onnan, mielőtt szétverem a fejét, de azért a rendőröket is kihívtam, hátha visszajönne.2020. aug. 2. 15:01
2/9 A kérdező kommentje:
Lehúzta a nadrágját és belelógatta a f*szát a csapba, majd a s*ggét is. Nem lennék ennyire ideges ha nem futók, gyerekek és felnőttek egyaránt használnák azt a kutat.
2020. aug. 2. 15:08
3/9 anonim válasza:
Ha elzavartad a csövit, a rendőrök morcosak lesznek, ha egyáltalán kimennek ilyen hívásra.
Gondolod, hogy a rendőrök ott fognak dekkolni, míg hátha visszajön a csöves.
5/9 anonim válasza:
Minek kiabálsz, ha kihívtad a rendőröket?
6/9 anonim válasza:
Hát, hol fürödjön szerencsétlen? :D Ha meg büdösek, akkor meg az a bajod.
7/9 anonim válasza:
Miert lehet egyaltalan belemenni felétek a (szökö)kutba??
Csak nàlunk törveny, hogy ez vètség és minimum pénzbirsàggal jàr, mashol nem?
Mit ertesz azalatt hogy gyerekek stb is hasznàljàk?
8/9 anonim válasza:
A gyerekek is ott fürdenek, vagy mi? :D
9/9 anonim válasza:
7-8-asnak.
Szerintem ivókútról van szó a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!