Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet leküzdeni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet leküzdeni a behatolás miatti félelmet/befeszülést?

Figyelt kérdés

Röviden tömören nem volt életem legjobb élménye az első szex.

Ez miatt vannak évek óta problémáim ha akarok pontosítani 10 éve . Folyamatosan küzdök magammal,mert szeretném én is élvezni az aktust. Minden tökéletesen megy addig a pontig amíg nem jutunk oda,hogy be kellene tenni a helyere a dolgot.

Egyszerűen rám jön a pánik befeszülök ha sikerül is be engedni csak azt érzem hogy feszít és nem értem h ezen most mit kell élvezni. Voltam már pszichológusnál voltam kineziológiánál voltam én már mindenhol de egyszerűen semmi nem jó . Szeretem kényeztetni a férfit kívánom is h örömet okozzak azt is kívánom hogy nekem jó legyen de nem jönn össze. Ez miatt van hogy mondom hogy hagyjuk inkább mász ki belőlem kiverem leszopom de nem megy . Vagy épp hagyom magam és megvárom míg elmegy . Viszont vicc kategóra mert a szervezetemnek kell és jó az utánna való érzés stb

Nah mind1 túl sokat pofázok a semmiről .

Köszönöm ha elolvastad .

2022. aug. 20. 07:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

8as 10 alatt egy pár szakemberrnél jártam már.

Volt akihez 2 évig is

Kimondottan szexuálpszichologusnál nem voltam

2022. aug. 20. 08:01
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező, te írtad, hogy mindegy, meg túl sokat pofázol és köszönöd, hogy elolvastuk… Hát szívesen máskor is. Nem mellesleg nem vagy te egy hangyafasznyit nárcisztikus?

2-es voltam…

2022. aug. 20. 08:15
 13/18 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Maszti közben ujjazásnál is befeszülsz?
2022. aug. 20. 08:22
 14/18 A kérdező kommentje:

12 Nem vagyok narcisztikus

13 nem ujjazom magam nem esik jól

2022. aug. 20. 08:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a befeszülés akkor fog elmúlni ha lesz egy nagyon mély bizalmi kapcsolatod a partnereddel amiben teljesen át tudod magad adni a pillanatnak és fel tudsz oldódni az érzésekben, a szenvedélyben.
2022. aug. 20. 21:16
 16/18 anonim ***** válasza:

1-es

fogyi vagy???? ez milyen válasz?

2022. aug. 20. 21:34
 17/18 A kérdező kommentje:

15ös valószínűleg igazad van

Köszönöm

2022. aug. 20. 22:41
 18/18 A kérdező kommentje:
16 hagyd rá kapott 2 perc figyelmet
2022. aug. 20. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!