Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leküzdeni a behatolás miatti félelmet/befeszülést?
Röviden tömören nem volt életem legjobb élménye az első szex.
Ez miatt vannak évek óta problémáim ha akarok pontosítani 10 éve . Folyamatosan küzdök magammal,mert szeretném én is élvezni az aktust. Minden tökéletesen megy addig a pontig amíg nem jutunk oda,hogy be kellene tenni a helyere a dolgot.
Egyszerűen rám jön a pánik befeszülök ha sikerül is be engedni csak azt érzem hogy feszít és nem értem h ezen most mit kell élvezni. Voltam már pszichológusnál voltam kineziológiánál voltam én már mindenhol de egyszerűen semmi nem jó . Szeretem kényeztetni a férfit kívánom is h örömet okozzak azt is kívánom hogy nekem jó legyen de nem jönn össze. Ez miatt van hogy mondom hogy hagyjuk inkább mász ki belőlem kiverem leszopom de nem megy . Vagy épp hagyom magam és megvárom míg elmegy . Viszont vicc kategóra mert a szervezetemnek kell és jó az utánna való érzés stb
Nah mind1 túl sokat pofázok a semmiről .
Köszönöm ha elolvastad .
8as 10 alatt egy pár szakemberrnél jártam már.
Volt akihez 2 évig is
Kimondottan szexuálpszichologusnál nem voltam
Kérdező, te írtad, hogy mindegy, meg túl sokat pofázol és köszönöd, hogy elolvastuk… Hát szívesen máskor is. Nem mellesleg nem vagy te egy hangyafasznyit nárcisztikus?
2-es voltam…
12 Nem vagyok narcisztikus
13 nem ujjazom magam nem esik jól
1-es
fogyi vagy???? ez milyen válasz?
15ös valószínűleg igazad van
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!