Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasozásnál melyik a kedvezőbb pozíció?
A párommal két férfi egy nő felállásban szeretnénk hármasozni.
Már megvan rá a harmadik fél is és most fogjuk majd vele megbeszélni a részleteket.
Az együttlét során, amit a leginkább várok az a dupla behatolás lesz, amit úgy tervezünk kivitelezni (ajánlások alapján), hogy az egyik férfi fekszik, én leszek rajta lovagló pózban a mellkasára feküdve és a másik férfi pedig hátulról térdelve hatolna be análisan.
A kérdésem az az, hogy a páromnak melyik helyen érdemesebb lennie?
Mert ha ő fekszik, akkor bár egymás szemébe tudunk nézni, a mellkasára tudok feküdni és tudunk csókolózni is közben, viszont ott kiszolgáltatottabb helyzetben lenne és ott kevésvé tudna mozogni bennem és nem tudná annyira élvezni.
Ha viszont ő mögöttem térdelne, akkor neki mind a látvány mind pedig az aktus izgatóbb volna, viszont a másik férfi kerülne velem érzelmibb pozícióba. Ti mit ajánlotok?
Köszönöm a válaszokat.
Ez tökéletes.
"Egyik férfi fekszik, én leszek rajta lovagló pózban a mellkasára feküdve és a másik férfi pedig hátulról térdelve hatolna be análisan."
Vagy az egyiküket szopod, a másik keményen dug.
20/L
Háton is fekhetsz az idegen hasán, csak be kell segíteni a farkát a popsidba az elején…
Úgy is szemben leszel a pároddal.
Ez a póz feleségem legnagyobb álma, de egyértelmű hogy a feneke lesz az enyém, mert arra vigyázni kell, és én jobban ismerem.
Addig csókolózhat a másik férfival, és markolhatja a mellkasát. :)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!