Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pozíciók vannak arra, ha az számomra a lényeg, hogy a lehető legtöbb ponton érintsem, lehető legnagyobb össz. bőrfelületen érezzem erősen a párom testét?
Párom előtt nem volt még senkivel sem testi kapcsolatom. Emiatt pár dolog valós lényegét most tapasztalom meg fokozatosan.
Biztos másoknál is alapvető, Nekem meg fokozottan is fontos az, hogy a lehető legeslegjobban, legerősebben, legáthatóbban érezzük, átfogjuk egymás testét, érinteseit...
Munka után reggel hozzá fogok menni, s megbeszéltük/megszerveztük hogy egy teljes napot, zavartalanul csak ennek tudjunk szentelni (szex nélkül).
Magunk is keresgéljük a testhelyzeteket, pozíciókat, hogy pl. esténként minél jobban átfogjuk egymást, de érdekelne, vannak-e erre ajánlatok, ábrák, leírások, amik új ötleteket adhatnának. Különösen érdekelnének olyan pozíciók, ahol az átfogás mellett könnyebben tudunk folyamatosan csókolózni.
Sajnos nem vagyunk teljesen megegyezőek magasságban, de sokban nem különbözünk : Én picivel magasabb vagyok, 175 cm, 💓Ő💓 pedig 162.
Nálunk picit több a magasságkül de ami pl filmezéshez bevált, hogy egymás mellé ülünk és kb a szegycsontjára hajtom a fejem, ő meg teljesenátkarol, a keze lelóg kb a derekam magasságába és ott megfogom a kezét. Ehhez egy vagy mindkét lábat az ölébe, hogy ne fájjon a lábam.
A másik a meztelenül fekvés, ő háton, én oldalamon úgy hogy mindenem érintse a testét és a felső kezem a mellkasán pihen. Így túl melegünk sincs de mégis összeérünk
2rn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!