Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leküzdeni a behatolás miatti félelmet/befeszülést?
Röviden tömören nem volt életem legjobb élménye az első szex.
Ez miatt vannak évek óta problémáim ha akarok pontosítani 10 éve . Folyamatosan küzdök magammal,mert szeretném én is élvezni az aktust. Minden tökéletesen megy addig a pontig amíg nem jutunk oda,hogy be kellene tenni a helyere a dolgot.
Egyszerűen rám jön a pánik befeszülök ha sikerül is be engedni csak azt érzem hogy feszít és nem értem h ezen most mit kell élvezni. Voltam már pszichológusnál voltam kineziológiánál voltam én már mindenhol de egyszerűen semmi nem jó . Szeretem kényeztetni a férfit kívánom is h örömet okozzak azt is kívánom hogy nekem jó legyen de nem jönn össze. Ez miatt van hogy mondom hogy hagyjuk inkább mász ki belőlem kiverem leszopom de nem megy . Vagy épp hagyom magam és megvárom míg elmegy . Viszont vicc kategóra mert a szervezetemnek kell és jó az utánna való érzés stb
Nah mind1 túl sokat pofázok a semmiről .
Köszönöm ha elolvastad .
6os nála még nem (nincs rá keret)
De igazából nem tudom miben tudna Ő segíteni attól h neki is elmondom mi történt 10 éve nem fogom varázsütésre élvezni
7es magamnak is csak csikló orgazmust tudok okozni
Vettem én már g-pontos pici vibrit
Meg távirányítós vibri tojást de semmi .
Dildokkal nem próbálkoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!