Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg helyről olvasom, hogy a mai srácok milyen nagy méretekkel rendelkeznek. A lányok is sokan 16 centit jelölnek meg alsó határként. Kisebb vagyok, mégis van állandó barátnőm, vagy szexkapcsolatom, ami nem 1 alkalmas. Akkor mégis hogyan?
Figyelt kérdés
Több hölgy is van, aki ha most nem lenne barátnőm, gond nélkül szexelne. Nagyon sajnálom aki innen akar tájékozódni, hogy milyen lehetősége van, mert eléggé el lehet venni a férfiak önbizalmát. Az itteni csődörök között barátnőm se lehetne.2022. aug. 17. 23:28
21/27 anonim válasza:
17 tökmindegy
A fehér hollandok jó része is hatalmas lőccsel járkál.
23/27 anonim válasza:
Nem mértem, de amiket láttam, az durva volt
26/27 anonim válasza:
#14 Ismerek nagyfarkú férfiakat akik voltak prostiknál, és kisfarkú férfiakat akiknek soha nem volt gond nőt szerezni.
Nem a méret dönti el hogy kinek van önbizalma te szerencsétlen, idióta bohóc. 🤡
27/27 anonim válasza:
Hagyjuk már azt amikor a tiniribik jönnek a centikkel, a németországi kizsákmányoló meló után megvett 15 éves telefosott, hibákkal teli BMW-s csávók a 13 centis farkukra 19-et mondanak, ezek meg simán el is hiszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!