Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg helyről olvasom, hogy a mai srácok milyen nagy méretekkel rendelkeznek. A lányok is sokan 16 centit jelölnek meg alsó határként. Kisebb vagyok, mégis van állandó barátnőm, vagy szexkapcsolatom, ami nem 1 alkalmas. Akkor mégis hogyan?
Figyelt kérdés
Több hölgy is van, aki ha most nem lenne barátnőm, gond nélkül szexelne. Nagyon sajnálom aki innen akar tájékozódni, hogy milyen lehetősége van, mert eléggé el lehet venni a férfiak önbizalmát. Az itteni csődörök között barátnőm se lehetne.2022. aug. 17. 23:28
11/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az akkori barátnőm szerint 13 körül van az átlag, max 14. Ő is hivatásos volt.
2022. aug. 18. 08:53
13/27 A kérdező kommentje:
Elég sok mintavétel alapján állítja, nagyon nem az a kíméletes fajta. Ami a szívem én az a számon típus.
2022. aug. 18. 09:29
14/27 anonim válasza:
Nem hiszem hogy "hivatásos" véleménye annyira mérvadó.
Szerintem túlnyomó többségben a komplexusos kisebb-méretesek fizetnek a szexért
15/27 A kérdező kommentje:
Meg akinek nincs barátnője, vagy nincs szex, vagy újdonságra vágyik, vagy bármi. Nekem ez mindegy, nekem a méretemmel nincs bajom, és a partnereimnek sem. Inkább azzal, hogy akinek van egy 14 centis farka, és most kezdené a szexuális életét, már komplexusai lesznek a sok eltúlzott méret miatt. Mi egyik barátnőmmel, ő volt az egyik aki tényleg szerette volna kipróbálni a nagyobb méretet, partner keresőztünk. Aki 19-20 centinek mondta, azok közül egy volt 17 centis a többi alatta. Valahogy ott sem tolongtak.
2022. aug. 18. 09:44
16/27 anonim válasza:
Tényleg az van, hogy a csajok többsége a férfiak sportos 1/3-át választja, ha csak szexpartnert keres. Ha egy férfi ifjúkorában intenzívebben sportol, sok húst eszik, akkor lesz azért kb. 185 cm-es, 17-es farkú.
17/27 anonim válasza:
9 Hollandiai feketékre gondolt vagy a fehérekre?:D
18/27 anonim válasza:
#16 A tinikori sport növeli a farkat? Mert nekem ettől nem nőtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!