Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyértelműen a megcsalás jele, igaz?
Figyelt kérdés
A páromnál találtam egy fehérnemű bolti zacskót, nagyon kíváncsi és izgatott voltam, tehát belenéztem. Egy igazán csinos 75C-s melltartó volt benne, nagyon szexi. Én 85D-t hordok, és ezt pontosan tudja, szóval nem tévedés lehet. Tudom hogy szereti a karcsú nőket közepes mellékkel, amik vékony nőkön nagyon is mutatósak és szexik. 4 éve vagyunk együtt, de nekem sosem vett még fehérneműt. Más nővel szexel, és neki vette, igaz?😔2022. aug. 17. 02:08
3/11 anonim válasza:
a csaj elérhetőségét ad már meg, majd én megbeszélem vele a dolgot.
4/11 anonim válasza:
Szerintem neked vette, csak elnézte a méretet. :)
5/11 anonim válasza:
Cicám!
Neked vettem, meglepetésnek szántam!
Olajos Gusztáv
hév- és vonatkerék pumpáló
6/11 anonim válasza:
Az a kézenfekvő megoldás eszedbe sem jut, hogy magának vette ?
Majd biztos fogja hordani.
8/11 anonim válasza:
Teljesen felesleges az ilyen kérdést feltenni.
Úgy se lettél előrébb vele és neked erről konkrét véleményed van.
AZ a lényeg hogy te mit gondolsz vagy mit tudsz.
9/11 anonim válasza:
Megkérdezheted tőle, mi a célja vele.
10/11 anonim válasza:
Nem, ez nem egyértelmű jel. Mi van ha az anyjának vette vagy valamelyik testvérének? Esetleg lányának ..? 🤤 Nyilván azért a gyanú felmerül.
Ha rám hallgatsz, nem csinálsz semmi marhaságot. Csak annyit érnél el vele, hogy eztán óvatosabb lesz, és gyakorlatilag SOHA nem bukna le.
Ha szeretnél segítséget írhatsz privatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!