Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek is egyértelműen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is egyértelműen csak a nők a felelősek az összes megcsalásért?

Figyelt kérdés
Állandóan azt hangoztatják, hogy ők az okosak (itt a fórumon is), akkor csak annyit kéne tenniük, hogy olyannal nem kezdenek, akinek van kapcsolata, és olyannak a közeledését se fogadják, akinek van párja. És nem lenne egyből egy megcsalás sem! Mert a pasi akkor mit tud tenni, semmit, mindig a nő dönt, hogy lesz a szex, vagy nem!
2018. szept. 9. 11:51
1 2
 1/18 anonim válasza:
91%
Nyilván én nem tehetek róla, ha a farkamra húzok egy fiatal lányt.
2018. szept. 9. 11:53
 2/18 anonim ***** válasza:
99%

"Mert a pasi akkor mit tud tenni, semmit, mindig a nő dönt, hogy lesz a szex, vagy nem!"

Persze, vákuummal szívták magukba a pasi farkát, vagy megerőszakolták, neki semmi beleszólása nem volt a dologba.

2018. szept. 9. 11:54
 3/18 anonim ***** válasza:
69%
Pasik ku#rnak el mindent nem mi.
2018. szept. 9. 11:57
 4/18 A kérdező kommentje:
2. Nem érted, ha a nő azt mondja, hogy nem, akkor a férfi nem tud mit tenni. Meg mi szegény esendő fériak vagyunk, akik csak a farkunk után megyünk ( anők szerint), a nők tartják nagyra magukat, nekik kellene észnél lenni ilyenkor.
2018. szept. 9. 11:57
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Sem erőszak, sem zaklatás nem létezik. Az sem fordulhat elő, hogy valaki egyszerűen eltitkolja, hogy párja van.
2018. szept. 9. 12:01
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem. Mindkét fél ugyanolyan hibás.

De azt gondolom, ha egy nő boldog,nem lép félre...és ugyanezt szeretném gondolni a férfiakról is...

2018. szept. 9. 12:02
 7/18 anonim ***** válasza:
13%
Nem csak. De az biztos, hogy jóval gyakrabban, mint az előadják az új"feminsta" mítoszvilág szerint.
2018. szept. 9. 12:16
 8/18 anonim ***** válasza:
20%
Sokkal több nő lép félre mint férfi. A férfiak is megteszik,csakhogy ők később megbánják.
2018. szept. 9. 12:19
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Én értem mit mondasz, bár elég kicsavart logika. De ha egy szingli nőhöz közelít egy pasi akinek párja van, szerintem viszont annak aki szingli szíve joga eldönteni hogy kivel kezd. Ő nem tartozik senkinek semmivel.
2018. szept. 9. 12:31
 10/18 anonim ***** válasza:
87%

Szegény férfiak! Shrek társuk nyíltan elmondta, h nem tudnak előre gondolkodni, ha a fax feláll, az agy leáll. :)

Ezzel szemben egy nő nem bánja meg, mert okos, ügyes, előrelátó. :DD

Én megértem, h vmi mentséget kerestek, de miért a nőre hárítjátok, ezzel csak az lesz bizonyítva, h egy szegény agyhalott szintjén álltok, komolyan erre van szükségetek?! :)

2018. szept. 9. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!