Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egyértelmű jelei voltak annak, hogy a férjetek megcsal(t)?
Az már rég nem jó kapcsolat, ahol csak az anyagiak miatt érdekel, hogy megcsal-e.
Neked nincs semmid? Semmi se közös?
Nem voltam házas, de hosszú kapcsolatban csaltak meg. A telefon feltűnő féltése, dugdosása volt az egyértelmű jel.
Már ne is haragudj, de hogy tudsz kiállni a gyerekeidért, és kűzdeni értük, ha ilyen semmilyen vagy? hogy tudod képviselni egyáltalán egy gyermeket is? nem hogy 3-at.
Na azt hiszen..lenne buli egy ilyennél, de nem hinném, hogy bárki is beülne oda ahol a gyermekeim élnek.
Akkoriban meg nem voltam hazas,de amikor mar eselyes volt hogy vege lesz es ismerkedtem mas lanyokkal is akkor tobbnyire telefonon tartottuk a kapocsolatot,vagy az akkoriban meg remekul mukodo MSN-en. Szoval a telefon rejtegetese, melo utan kimaradas gyanus lehet.
Te igazabol a valasztol felsz,igaz? Mert egy jo szuloi hatterrel (nagyszulok) biztos nemkerulsz utcara, 3 gyerek eseten a gyerektartas is plusz "jovedelem". viszont 3 gyerekes elvalt anyukakent "apukat" talalni az szerintem mar nehezebb es ettol felsz igazan hogy egyedul maradsz ? De ez csak egy velemeny, nem biztos hogy igazam van.
Ha házasok vagytok, ez nem ilyen egyszerű, hogy neked kellene a gyerekekkel menni. Ha tényleg megcsal, akkor egyértelmű, hogy neki kell elhúznia, nem pedig neked a 3 gyerekkel.
Amúgy a legegyenesebb az, ha gyanakszol, hogy rakerdezel, ha ismered, a reakciói alapján azért be lehet lőni, hogy mikor kamuzik.
#7: Fenéket! A házasság előtt szerzett vagyon az külön vagyon!
Csak amivel közös erővel növelték az értékét, az értéknövelés arányos részét követelheti a beköltöző házastárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!