Gyűlölöm ha becéznek, van rendes nevem, de a barátom nem képes leállni, hogy legyek ennél egyértelműbb?
Állandóan nusz musznak, cica füle mülének és egyéb gügyögös neveken szólt, engem meg a hideg veríték kiver ezektől.
A szívem, életem, ezek nem zavartak soha, de ezek a gyerekes dolgok nagyon idegesítenek.
Már a kapcsolatunk elején szóltam, kértem, hogy ne becézzen, de semmi. Ha meg nem figyelek oda amikor így szólít, akkor besértődik... nem vagyunk már kiskamaszok, én 24 vagyok ő 27 mégis a dedó színvonal megy. Én is a nevén szólítom, vagy életemnek, szívemnek max. De nem gügyögöm körbe
Inkább értékelnéd, hogy szeret valaki...
Lehet már kapni egész olcsón vérnyomáscsökkentőket.
A szeretetet nem becézgetéssel meg gügyögéssel kéne kimutatni, hanem úgy, hogy például tiszteletben tartjuk a másik kérését.
ajánlanám szíves figyelmedbe:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Nem hiszem, hogy a szeretet itt kezdődik és abban merül ki, hogy ovis mód beszélünk egymással. Ezer más módja is van, amikor kifejezi, hogy szeret.
Pl ő sem szereti ha Rónai úrnak hívom. Ez a vezeték neve. Akkor hívtam így, amikor valami miatt alkalmi süket lett.
engem attól ráz a hideg, ha szívemnek, életemnek, kincsemnek, drágámnak hív. mi a gügyögős neveket preferáljuk, de ez is időszakonként változó, régebben voltam mókuska, gyíkocska, bogyó, mostanában cincizzük egymást. én őt nagyon sokáig macsekoztam. de nálunk ez így megfelelő, pedig huszonévesek vagyunk. ehhez szoktunk hozzá.
amúgy ha egy ilyen probléma lekommunikálásával bajok vannak, akkor ott nem hiszem, hogy a becézés lenne a fő probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!