Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm ha becéznek, van...

Gyűlölöm ha becéznek, van rendes nevem, de a barátom nem képes leállni, hogy legyek ennél egyértelműbb?

Figyelt kérdés

Állandóan nusz musznak, cica füle mülének és egyéb gügyögös neveken szólt, engem meg a hideg veríték kiver ezektől.

A szívem, életem, ezek nem zavartak soha, de ezek a gyerekes dolgok nagyon idegesítenek.

Már a kapcsolatunk elején szóltam, kértem, hogy ne becézzen, de semmi. Ha meg nem figyelek oda amikor így szólít, akkor besértődik... nem vagyunk már kiskamaszok, én 24 vagyok ő 27 mégis a dedó színvonal megy. Én is a nevén szólítom, vagy életemnek, szívemnek max. De nem gügyögöm körbe

2014. jan. 7. 13:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%

Én se bírtam elviselni soha se a gügyögést, se az életem, szívem, drágám stb. megszólításokat is. Olyan érzésem van tőlük, mintha valami gagyi filmet néznék. Becézett keresztnevet használunk, és egy exet hívtam cicának, de őt is csak akkor ha szomorú volt

Ha már többször mondtad és mégse fogja fel, talán az a baj, hogy túl finoman mondod. Legközelebb ha meghallod a gügyögést, akkor üvöltsél vele. Ha intelligens ember, akkor majd előbb-utóbb megtanulja, hogy üvöltés nélkül is figyeljen arra amit mondanak neki az emberek :)

43F

2014. jan. 7. 17:12
 22/25 anonim ***** válasza:
87%

-Nusz muszooom mit főzöl holnap ebédre?

- Káposztás tésztát RÓNAI ÚÚÚÚR

:D oh yeah...

2014. jan. 7. 17:43
 23/25 anonim ***** válasza:
59%
én a haverok előtt kezdeném el abajgatni, és mikor szól, hogy nem kéne, megmondhatod, hogy te is erre próbálod rávenni X ideje..
2014. jan. 7. 18:35
 24/25 anonim ***** válasza:

találj ki neki minél idiótább becézéseket és főleg nyilvános helyen égesd vele. talán kapcsol.

ha nem, akkor minden egyes alkalommal amikor megszólít, kérdezz vissza, hogy ugye Krisztát/Katát/Zsuzsit akartál mondani?

2014. jan. 7. 20:47
 25/25 anonim válasza:

és mi van akkor, ha neked kellene elfogadnod, hogy ő ilyen? amúgy se gügyögés, csak simán becézés. egy kapcsolatban ez gyakran előfordul.

a 'drágám'-ozástól feláll a szőr a hátamon. de van akitől imádom, ha azt mondja 'életem' pedig nem is a párom. örülj neki, hogy ilyeneket talál ki! iszonyú nagy problémáid vannak. :P

2014. jún. 8. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!