Gyűlölöm ha becéznek, van rendes nevem, de a barátom nem képes leállni, hogy legyek ennél egyértelműbb?
Állandóan nusz musznak, cica füle mülének és egyéb gügyögös neveken szólt, engem meg a hideg veríték kiver ezektől.
A szívem, életem, ezek nem zavartak soha, de ezek a gyerekes dolgok nagyon idegesítenek.
Már a kapcsolatunk elején szóltam, kértem, hogy ne becézzen, de semmi. Ha meg nem figyelek oda amikor így szólít, akkor besértődik... nem vagyunk már kiskamaszok, én 24 vagyok ő 27 mégis a dedó színvonal megy. Én is a nevén szólítom, vagy életemnek, szívemnek max. De nem gügyögöm körbe
Én se bírtam elviselni soha se a gügyögést, se az életem, szívem, drágám stb. megszólításokat is. Olyan érzésem van tőlük, mintha valami gagyi filmet néznék. Becézett keresztnevet használunk, és egy exet hívtam cicának, de őt is csak akkor ha szomorú volt
Ha már többször mondtad és mégse fogja fel, talán az a baj, hogy túl finoman mondod. Legközelebb ha meghallod a gügyögést, akkor üvöltsél vele. Ha intelligens ember, akkor majd előbb-utóbb megtanulja, hogy üvöltés nélkül is figyeljen arra amit mondanak neki az emberek :)
43F
-Nusz muszooom mit főzöl holnap ebédre?
- Káposztás tésztát RÓNAI ÚÚÚÚR
:D oh yeah...
találj ki neki minél idiótább becézéseket és főleg nyilvános helyen égesd vele. talán kapcsol.
ha nem, akkor minden egyes alkalommal amikor megszólít, kérdezz vissza, hogy ugye Krisztát/Katát/Zsuzsit akartál mondani?
és mi van akkor, ha neked kellene elfogadnod, hogy ő ilyen? amúgy se gügyögés, csak simán becézés. egy kapcsolatban ez gyakran előfordul.
a 'drágám'-ozástól feláll a szőr a hátamon. de van akitől imádom, ha azt mondja 'életem' pedig nem is a párom. örülj neki, hogy ilyeneket talál ki! iszonyú nagy problémáid vannak. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!