Enikők! Titeket hogyan becéznek?
Figyelt kérdés
engem vannak akik Encinek azzal nincs nagy bajom, volt aki Encsizett de az nagyon idegesített és megkértem hogy akkor inkább ne becézzen sehogy:D2011. jan. 11. 22:07
1/16 anonim válasza:
mi az oszt. társunakt Encsinek becézzük!! Szereti ezt a becenevet
3/16 anonim válasza:
Eni, Enci, Encsi...de utóbbi elég divatp.csás
5/16 anonim válasza:
Enikő, Eni (nem szeretem a becézéseket).
6/16 anonim válasza:
"Eni, Enci, Encsi...de utóbbi elég divatp.csás"
Szerintem meg egyátalán nem, és nem azért mert oszt. társam így hívjuk hanem mert az Enikőre így is nehéz olyan becenevet kitalálni ami nem hangzik bután. Szerintem ez még a legnormálisabb. Számomra. Bár a mi oszt. társunk csendes kitűnő tanuló.
9/16 Manócska'90 válasza:
Én nem vagyok Enikő, de van ilyen nevű ismerősöm (20 éves most)- "Nici"-nek hívjuk. Sztem ez tök jó és még aranyos is.
10/16 A kérdező kommentje:
és a Nici honnan jött?
2011. jan. 11. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!