Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire kizáró ok, ha egy lány egyszerre 3 férfiba szerelmes, és akar egy 4. szeretőt?
Figyelt kérdés
#szexmánia #poliigámia
2022. aug. 16. 18:24
31/47 A kérdező kommentje:
#30 szerintem nincs abban semmi beteg, ha a szívemben több ember is elfér.
2022. aug. 16. 19:23
32/47 anonim válasza:
Vagy egy kamu troll vagy, vagy nimfomániás. Van egy olyan érzésem, hogy inkább az előbbi... Nos, legalább sok ember bekapta a csalidat. 😂😂😂
33/47 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nimfomániás, én mindig kielégülök szex közben, csak átkozottul sokszor szeretném. Szimplán szexfüggő vagyok.
2022. aug. 16. 21:35
34/47 anonim válasza:
Nem csak troll vagy, de buta is. Szerinted mit jelent a nimfománia??? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
35/47 A kérdező kommentje:
A nimfomán nő az, aki szexel, de nem tud kielégülni, ezért szexel ezer féle kannal, de egyikkel sem jó neki.
A szexmániás nő, imádja, élvezi, és azért szexel ennyi pasival, mert 1 pali nem bírja a kiképzést.
2022. aug. 16. 21:43
36/47 anonim válasza:
#35 Nimfománia=szexmánia=szexfüggőség.... Ha 3 nem elég és kell egy 4., akkor rájöhetnél, hogy problémád van.
37/47 anonim válasza:
Lennék a 4.
37 éves, keményf.rkú, szexmániás pasi vagyok
38/47 anonim válasza:
Józsibá 5 iknek?
Józsibá a tangás
39/47 anonim válasza:
Nekem az lenne a kérdésem, ha már ilyen jó szolgáltatást nyujtasz, akkor remélem nem ingyen.
Főleg ha már van bejáratott 3 kuncsaft
40/47 A kérdező kommentje:
#39 nem vagyok prostituált, és a párjaim nem a kuncsftjaim.
2022. aug. 19. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!