Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire kizáró ok, ha egy lány egyszerre 3 férfiba szerelmes, és akar egy 4. szeretőt?
20 éves vagyok #18
Egyébként igen, képes vagyok több férfit szeretni. Mindegyiküket másért szeretem, de egyformán megdöbban tőlük a szívem, és igen, egy 4. férfit is tudnék szeretni.
A szex igényem pedig napi 3x, ezt egy pasi nem tudja megadni.
Van kedved talizni kérdező?
#22 vagyok
:)
Én még a popsid is kinyalnám akkor :P Viszont a fétisem teljesítened kellene! MErt különben nem tudnál jól szolgálni
Van ilyen jelenség már az Ó-kor óta.
Poliamoria, többszerelműség; Olyan szerelmi kapcsolat, melyben három vagy több személy is részt vesz egyszerre miközben a szereplők tudnak egymásról.
Napjainkban kezd újra terjedni (nem mintha eddig nem lett volna) csak ma már jobban felvállalják. Szóval ebben a felállásban elképzelhető hogy lesz egy negyedik fiú is aki becsatlakozik. Germán-viking törzseknél előfordult a többférjű nő. Jelenleg Svédországban engedélyezik az ilyen házasságot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!