Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus kérdés. Valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus kérdés. Valaki képes arra (rajtam kívül) hogy egyszerre akár két emberbe is szerelmes legyen?

Figyelt kérdés
Aki igen, az kérem meséljen róla, milyen hasonlóságokat vél felfedezni pl. mindkettőnél megjelenik a féltékenység, mi a közös a két emberben, az első vagy a második az erősebb, ilyesmi.

2019. jan. 5. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ritka az ilyen de biztos vannak ilyenek, ha jol esik akk ugy kell csinálni, vannak ilyen 3as kapcsolatok mar a vilag minden táján, sot vannak olyan vallasok is amik ezt tamogatjak, en nem szeretnem kiprobalni, meg nen tudnek szerinzem egynel tobb embert szeretni szerelembol,de figyelj hajra biztos még vannak sok akik ilyenek,sajnos hasznosat nem tudtam mondani. 21/L
2019. jan. 6. 10:41
 2/4 anonim válasza:

Igen, voltam már ilyen velem.

Féltékenység mindhármunk részéről volt. Közös semmi nem volt bennük. Teljesen más emberek voltak mindketten, talán pont ezert kerültem olyan helyzetbe hogy egyikuket sem tudtam elengedni. Az hogy melyik volt az erősebb, a mai napig nem tudom. Mindkettőt hihetetlenül szerettem.

2019. jan. 9. 20:44
 3/4 anonim válasza:
Akarom mondani *volt már ilyen velem. :D
2019. jan. 9. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen létezik ilyen! Olyannyira, hogy nevet is adtak ennek a jelenségnek! Az ilyet nevezik poliamor kapcsolatnak. Tudom ezt a kifejezést itt magyarországon kevesen ismerik. De ez pontosan azt jelenti, amikor valaki két embert szeret egyszerre. Ugyanúgy szerelemmel. Mindkettőt egyszerre.

Nemrég pont erről a témáról beszélgettem itt egy lánnyal. Ha utána keresel ennek, hogy poliamor, rájössz, hogy egyre többen mernek megbeszélni erről. Legalábbis itt a gyakorin. És a Facebookon is találsz ilyen csoportokat. Ha gondolod gyere, és beszélgessünk a poliamor kapcsolatokról…

2019. jan. 10. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!