Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Normális, ha úgy érzem azon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha úgy érzem azon az emberen kívűl akibe most vagyok szerelmes, nem leszek már másba/máskor szerelmes?

Figyelt kérdés
Az elején kijentettem, hogy vagy ő lesz az utolsó nő vagy az utolsó ember az életemben, és aztán véget vetek mindennek vagyis öngyilkos leszek (valószínűleg már akkor eléggé kedveltem). Pedig rajta kívűl csak egy szerelmem volt, viszont az is viszonzatlan maradt. Egyébként meg vagy olyanokba futok bele akik belém esnek, vagy (többször) olyanokba akik nem fognak meg mert nem tudok mellettük felszabadult lenni/önmagamat adni. Ez nagyon kiábrándító, amikor a jelöltek mintegy tükröt tartva azt mutatják: ebben meg abban is jobb az akit szeretek. Más is van még így?

2018. szept. 2. 13:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Ilyen hülyeséget ne csinálj, hogy emiatt öngyilkos leszel, nem ér annyit az egész!

És olyan nincs, hogy "na most ő lesz nekem az utolsó és más senki"...

Ez nagy hülyeség!

Az élet megy tovább, talpon kell maradnod és járni az utat! :)

Hogy mikor talál rád az IGAZI, aki komolyan megbecsül, szeret és elfogad, az jó kérdés, nem lehet bele látni a dolgokba, nem lehet előre megjósolni.

Egyik ismerősöm is majdnem öngyilkos lett mert 9 évig nem talált párt magának, majdnem feladta, amikor eltalálta Ámor nyila...

Azóta féléve vannak együtt párjával.

Szóval ne add fel! :)

L/L

2018. szept. 2. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem van ilyen, én hiszek ebben. De csak akkor, ha az illető viszont is szeret. Van, hogy két ember összetartozik, és már az elején tudják, hogy ennek így kell lennie, úgy értem mindig.
2018. szept. 2. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Hernádi Judit - Sohase mondd

Dalszöveg

Sohase mondd, hogy túlvagy már mindenen.

Sohase mondd, hogy tovább már nincs nekem.

Mindig van új és még újabb, hát várd a csodát,

De sohase mondd, hogy nincs tovább.

Nem jöhet új az életben hirtelen.

Sohase mondd, hogy vége, hogy nem érdekel,

A mindenen túl a minden jön el.

||: Sohase mondd, hogy vége,

Csak azt mondd, hogy ennyi megérte.

S ha megérte, jöhet egy pont,

Mit mondanod kell, ó, mondd! :||

Sohase mondd, hogy tovább már nincs nekem.

Mindig van új és még újabb, hát várd a csodát,

De sohase mondd, hogy nincs tovább.

Ne vedd túl komolyan az életet. Dőlj hátra és röhögj az egészen, nevesd ki magad. Ez az egész egy bolygó méretű bolondok háza. Tekintsd játéknak az életet. Ne ragadj bele egy problémába! Foglalkozz olyan dolgokkal, ami energiával tölt fel. Attól, hogy nem szeretnek nem leszel kevesebb. Csak rosszkor voltál, rossz helyen.

2018. szept. 2. 23:34
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként minél több aggódást beleviszel a szerelembe, annál kisebb az esély a sikerre. Mert nem tudod valódi önmagad adni. Nem tudsz eléggé a párodra figyelni. Mert önmagaddal vagy elfoglalva. Higgy önmagadban, higgy a megérzéseidben. A szerelem akkor lobban fel bennünk, ha érezzük a másik fél érdeklődését irántunk. Ha ez még sincs meg, akkor becsapott minket, vagy mi csaptuk be saját magunkat.
2018. szept. 3. 05:25
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Evolúció bácsi egyik legpiszkosabb trükkje, hogy mindig az aktuális szerelmet érezzük a legszebbnek, a legszentebbnek, a legidőtállóbbnak. Aztán amikor elmúlik, rájövünk, hogy felejthető kis momentuma volt csupán az életünknek.
2018. szept. 3. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem normális
2018. szept. 6. 16:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt jelenti a szerelem.Ha nem így éreznél nem lennél szerelmes:-) Amúgy nr foglalkozz a buta ösztönlényekkel,millió példa bizonyítja,hogy létezik örök szerelem.Csak ma sokan érdemtelenek/érzelmileg buták hozzá:-)
2018. szept. 6. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Legyetek együtt!Ha akarod szerezd meg!

Igen normális ez a szerelem!

2018. szept. 6. 20:56
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a bíztatásokat.

jó lenne hinni hogy van még remény, de jelen helyzetemben elég nehéz,főleg hogy egyre több emberben csalódok.

nem akar velem együtt lenni, mivel mást választott párjául. És bár ELVILEG bizonytalan magában, nehezen tudom elhinni.

ha nem tudok dönteni két ember között akkor egyikkel sem jövök össze. Szerintem ez lenne a normális, de ha nem így van, hát kövezzetek meg. A fájdalmak miatt, amiket okoz nekem,egyre inkább kezdek lemondani erről az egészről, de ugye a szerelem érzése miatt ez sem egyszerű. Adná az ég, hogy másba legyek szerelmes, aki normálisabb nála.🙏

2018. szept. 8. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Igazábol normális..

Én is így érzek..

Most is van egy csaj akiért mindenemet adnám de ez plátói :/

És rengeteg baromságot csináltam..

Te ne ess bele hibákba..

Rájöttem hogy ez el fog múlni :D ennek vége lesz elöbb vagy utóbb.. (Több mint fél éve tart...)

B*szd ki a kukába az érzéseket és menj szórakozni

Nem éri meg miatta szomorúnak lenni :D

Most sírva írom ezt.. És elhiheted hogy mondani sem könnyű..

Ne engedd be a sötétséget.. Mert nagyon nagyon sz*r lesz.. Próbálj meg élni, barátokkal lenni :D

Inni ssemmiképp ne igyál, felfeszít minden érzelmet és erősebb lesz stb.. (Nálam legalábbis ez volt)

Szóval mutasd meg neki hogy tudsz boldog is lenni, nem kell hozzá ő.. :D

2018. szept. 17. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!