Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek egyszerre két ferfiba szerelmes?
az egyik külföldön dolgozik. havonta 1 hétvége jut nekünk. a többi időben meg van 1 szeretőm. az a baj hogy egyik pasit se tudom elhagyni. szeretőm 2 év után lett. nembítrtam a folytonos magyányt. de imádom a barátomat. egyszerűen nemtudom mitévő legyek.
a terv az hogy ha végleg hazajön a barátom egyszer elhagyom a szeretőm. de már most nehéz lenne az is.
Szokás mondani hogy "két szék között a pad alá esik"
Na, ez rád igaz. Ez fog történni.
"Lehetek egyszerre két ferfiba szerelmes?"
Ha normális ember vagy, nem.
Lehetsz - és legyél is!
Az élet ilyen - ezt nem lehet holmi erkölcsi baromságokkal felül írni.
Én 10 évet éltem le a feleségemmel és a szeretőmmel hatalmas szeretetben, szerelemben!
Többet kaptam az élettől mint az előttem szólók összesen.
Lehetsz. Nem minden fekete vagy fehér. Vannak ilyen helyzetek. Ha magányos vagy, csináld csak. Majd alakul ahogy alakul. Ezekkel a “gerincesekkel” meg ne törődj!
Pacsi, N28
A 7-esnek igaza van!
Ha végleg hazajön a barátod, mutasd be őket is egymásnak, és akkor harmóniában élhettek együtt a két szerelmeddel!
Gondolom ha neked természetes, hogy mindkettőbe szerelmes, akkor természetes, hogy a barátod előtt ezt vállalod is. Ha ezek után ő is úgy gondolja majd, hogy ez egy szuper dolog, akkor áldás rátok!
Gyanítom persze, hogy ennek nem igazán örülne, és inkább szakítana veled, ha tudná. Szóval gerinc ide vagy oda, a barátodat sz@rba sem nézed ezzel a hozzáállással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!