Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetek egyszerre két ferfiba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek egyszerre két ferfiba szerelmes?

Figyelt kérdés

az egyik külföldön dolgozik. havonta 1 hétvége jut nekünk. a többi időben meg van 1 szeretőm. az a baj hogy egyik pasit se tudom elhagyni. szeretőm 2 év után lett. nembítrtam a folytonos magyányt. de imádom a barátomat. egyszerűen nemtudom mitévő legyek.

a terv az hogy ha végleg hazajön a barátom egyszer elhagyom a szeretőm. de már most nehéz lenne az is.

2018. aug. 18. 23:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Szokás mondani hogy "két szék között a pad alá esik"

Na, ez rád igaz. Ez fog történni.

2018. aug. 18. 23:32
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem te se melyiket nem szerted.....
2018. aug. 18. 23:38
 3/13 anonim ***** válasza:
38%

"Lehetek egyszerre két ferfiba szerelmes?"

Ha normális ember vagy, nem.

2018. aug. 18. 23:39
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem csak saját magát szereti, aki "kettőt szeret"
2018. aug. 18. 23:43
 5/13 anonim ***** válasza:
49%
Gerincet növesszél inkább kicsilány.
2018. aug. 18. 23:54
 6/13 anonim ***** válasza:
13%

Lehetsz - és legyél is!

Az élet ilyen - ezt nem lehet holmi erkölcsi baromságokkal felül írni.

Én 10 évet éltem le a feleségemmel és a szeretőmmel hatalmas szeretetben, szerelemben!

Többet kaptam az élettől mint az előttem szólók összesen.

2018. aug. 19. 00:11
 7/13 anonim ***** válasza:
32%

Lehetsz. Nem minden fekete vagy fehér. Vannak ilyen helyzetek. Ha magányos vagy, csináld csak. Majd alakul ahogy alakul. Ezekkel a “gerincesekkel” meg ne törődj!

Pacsi, N28

2018. aug. 19. 00:15
 8/13 anonim ***** válasza:
54%
mekkora kurw@ vagy
2018. aug. 19. 00:28
 9/13 anonim ***** válasza:
37%

A 7-esnek igaza van!

Ha végleg hazajön a barátod, mutasd be őket is egymásnak, és akkor harmóniában élhettek együtt a két szerelmeddel!

Gondolom ha neked természetes, hogy mindkettőbe szerelmes, akkor természetes, hogy a barátod előtt ezt vállalod is. Ha ezek után ő is úgy gondolja majd, hogy ez egy szuper dolog, akkor áldás rátok!

Gyanítom persze, hogy ennek nem igazán örülne, és inkább szakítana veled, ha tudná. Szóval gerinc ide vagy oda, a barátodat sz@rba sem nézed ezzel a hozzáállással.

2018. aug. 19. 00:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze ha férfiként vagy szerelmes egyszerre két nőbe, akkor csak egy r o h a d é k lehetsz, ez ám a kettős mérce!
2018. aug. 19. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!