Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ugy valaki hogy egyszerre volt szerelmes fiúba és csajba?
Figyelt kérdés
2018. máj. 14. 13:03
1/15 kovpet válasza:
Egyszerre nem lehet két emberbe szerelmesnek lenni, szerintem legalábbis.
3/15 A kérdező kommentje:
Ugyhogy biszex a srác
2018. máj. 14. 13:14
4/15 anonim válasza:
Nem, se két lányba, se két fiúba, se egy lányba és egy fiúba, az nem igazi szerelem akkor.
5/15 Norela válasza:
Voltam, de az nem szerelem volt egyik oldalra sem, hanem inkább rajongás :)
30/N/Bi
6/15 anonim válasza:
Nem, ert ha egy lány képbe kerül minden pasi eltörpül mellette. Olyan 85%ban a lányok tetszenek,pasiba szerintem nem is tudnék igazán szerelmes lenni.
22/B/L
7/15 anonim válasza:
Ugyanazt akartam írni mint a #6.
20/L/Bi
8/15 anonim válasza:
Nem! Elképzelni se tudom, hogy lehet egyszerre két személybe szerelmes valaki. Mindegy, hogy az a kettő milyen nemű.
9/15 anonim válasza:
A sok erkölcscsősz... majd egyszer megadja az élet, hogy kettő jön egyszerre, és nem fogja ám megkérdezni, hogy mit szóltok hozzá.
10/15 anonim válasza:
Hozhatja akárhogy az élet, nem tudom elképzelni hogy két emberbe legyek szerelmes egyszerre. És ez nem erkölcs kérdése: az érzelmek miért számítanának bűnnek/erkölcstelenségnek? Nem erről van szó, tetszhet egyszerre két ember, de őszintén szeretni egyszerre kettőt...olyan nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!