Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek egyszerre két ferfiba szerelmes?
az egyik külföldön dolgozik. havonta 1 hétvége jut nekünk. a többi időben meg van 1 szeretőm. az a baj hogy egyik pasit se tudom elhagyni. szeretőm 2 év után lett. nembítrtam a folytonos magyányt. de imádom a barátomat. egyszerűen nemtudom mitévő legyek.
a terv az hogy ha végleg hazajön a barátom egyszer elhagyom a szeretőm. de már most nehéz lenne az is.
11-es: Nálad akkor a szerelem és szeretet más dolog.
Ha szeretsz valakit, nem bántod meg.
Ha a két fél nem tud egymásról, és külön-külön abban a tudatban vannak, hogy szereted őket, nem hiszem, hogy arra számítanak, hogy mellettük mással is ilyen kapcsolatot ápolsz.
Amennyiben a két fél tud egymásról és nekik ez nem fáj, akkor nincs tényleg semmi gond vele.
Én saját részről nem szeretném, hogy ha a barátnőm mással is ilyen kapcsolatot ápoljon mint velem.
Ergo ilyen szempontból, ha két emberbe lenne szerelmes, mindkettőnkkel intim viszonyt ápolna, az nekem fájna.
Ha megérti, hogy ez nekem fáj, akkor tudja, hogy ezzel engem megbántott. Azaz vagy engem, vagy a másik félt dobja.. bár ha idáig eljutott, akkor inkább legyek én akit kidob, és keressen olyan, akit ezzel a "szerelemmel" nem bánt meg.
Nem tudom. LEhet hogy lehetséges. Én még sosem jártam így.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!