Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok el tudnátok fogadni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok el tudnátok fogadni, ha a barátotoknak az lenne a vágya, hogy kinyaljon titeket, viszonzás nélkül?

Figyelt kérdés

Milyen rendszerességgel csinálnátok ilyet? Mondjuk ha alapból heti 3x van együttlét, abból 2 normál szex, egyszer meg így kényeztet? Tehát minden 3. alkalom mondjuk. Az belefér? Vagy ez csak ritkán jön be? Vagy épp hogy, akár minden nap el tudnátok fogadni?

Ez a kérdés amúgy sokaknak furának tűnhet. Ami nekem furcsa h régen azt gondoltam h ez a felállás a nőknek is tetszik, de 2 barátnőmből egyiknek se tetszett sajnos. Hiába csináltam jól, nagyon zavarta őket h nem viszonozhatták az orális szexet.

2022. aug. 15. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Ó igen, sőt. Nem tudom ezt ki ne fogadná el

(Nem kérek privit)

2022. aug. 15. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Szeretem viszonozni, de el tudnám fogadni, hogy lenne alkalom, hogy csak velem van foglalkozva.
2022. aug. 15. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Siman elofordul :)
2022. aug. 15. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Alkalomadtán el tudom fogadni. De rendszerességgel nem.
2022. aug. 15. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi a baj a viszonzással?

Egyébként szerintem mindenki jobban szeret adni, mint kapni ezen a téren. Ez ilyen ördögi kör, hogy azt élvezzük, az tesz minket boldoggá, ha a partnerünket boldoggá tehetjük szexuálisan (kielégíthetjük a szexuális vágyát), de az az igazság, hogy neki valójában az a boldogság (szexuális vágya), ha ő tehet minket boldoggá szexuálisan (elégítheti ki a mi szexuális vágyunkat).

Szóval elég visszás ez a dolog, valójában azzal tehet őt szexuálisan boldoggá, ha ő "szophat le" téged viszonzás nélkül.

2022. aug. 15. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
89%
Eltudnám. Az engem jobban kiakasztana, hogy alapból heti 3 szex van. Hogy lehet így betervezni.
2022. aug. 15. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!