Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok el tudnátok fogadni, ha a barátotoknak az lenne a vágya, hogy kinyaljon titeket, viszonzás nélkül?
Milyen rendszerességgel csinálnátok ilyet? Mondjuk ha alapból heti 3x van együttlét, abból 2 normál szex, egyszer meg így kényeztet? Tehát minden 3. alkalom mondjuk. Az belefér? Vagy ez csak ritkán jön be? Vagy épp hogy, akár minden nap el tudnátok fogadni?
Ez a kérdés amúgy sokaknak furának tűnhet. Ami nekem furcsa h régen azt gondoltam h ez a felállás a nőknek is tetszik, de 2 barátnőmből egyiknek se tetszett sajnos. Hiába csináltam jól, nagyon zavarta őket h nem viszonozhatták az orális szexet.
Ó igen, sőt. Nem tudom ezt ki ne fogadná el
(Nem kérek privit)
Mi a baj a viszonzással?
Egyébként szerintem mindenki jobban szeret adni, mint kapni ezen a téren. Ez ilyen ördögi kör, hogy azt élvezzük, az tesz minket boldoggá, ha a partnerünket boldoggá tehetjük szexuálisan (kielégíthetjük a szexuális vágyát), de az az igazság, hogy neki valójában az a boldogság (szexuális vágya), ha ő tehet minket boldoggá szexuálisan (elégítheti ki a mi szexuális vágyunkat).
Szóval elég visszás ez a dolog, valójában azzal tehet őt szexuálisan boldoggá, ha ő "szophat le" téged viszonzás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!