Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktátok viszonzás nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktátok viszonzás nélkül kényeztetni a párotokat? Hogyan, milyen esetben, és mit éreztek ilyenkor? Ő is szokott titeket?

Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 12:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

szoktam

ő is szokott

N

2022. aug. 5. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Szoktam. Szájjal szoktam neki csinálni, általában pár naponta. Szeretem, szívesen csinálom.

Ő nem szokott.

/L

2022. aug. 5. 12:14
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem fura, rossz, frusztráló érzés utána, kielégületlenül maradni?

A párotoknak nincs egyfajta "önző" hiányérzete ilyenkor?

2022. aug. 5. 12:15
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
2-es vagyok. Én nem tudok elmenni, szóval ha így nézzük, mindig "kielégületlenül maradok", de egyébként nem, mivel attól még élvezem. A szexet is és az orált is csinálni. Ha utána megölelget, összebújunk kicsit, az nekem tökéletes. Nem önző, és szerintem hiányérzete sincsen.
2022. aug. 5. 12:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs párom, csak szexpartnerem volt de imádtam kielégíteni a számmal, és soha nem éreztem úgy h kielégületlen maradok utána mert vagy szex lett a vége, vagy ha csak leszoptam az is lenyugtatott engem
2022. aug. 5. 12:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
nincs hiányérzetem, mert tudom ő is simán megcsinálja ha úgy van
2022. aug. 5. 12:27
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

A feleségem rendszeresen kényeztet olyan nyilvános helyeken

ahol bármikor lebukhatunk. Ez őt is meg engem is nagyon beindít.

A viszonzást a higiéniai hiányosságok miatt gyakran csak otthon

tudjuk megejteni. De soha nem felejtkezek meg róla.

2022. aug. 5. 12:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Én szoktam gyakran. Olyan nem szokott lenni, hogy ő engem viszonzatlanul.

Főleg azért, mert ő gyakrabban igényli mint én, ha nincs kedvem szexhez, akkor csak kielégítem, ha ő engem, akkor max abban az esetben nem lenne viszonzás, ha ő nem akarná, de olyan még nem volt.

Nincs ezzel így semmi gond, akkor lenne, ha én kielégíteném, szeretném a viszonzást de ő nem akarná megtenni, de ilyen nem volt.

2022. aug. 5. 13:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Párom szokott őt izgatja ez. Én meg örülök neki. N
2022. aug. 5. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem kielégíteni a páromat több boldogságot jelent, mintha én elégülnék ki. A kapcsolatunk elején ezt nem hitte el. Azt hitte, hogy csak eljátszom ezt a kedvéért. Már tudja, hogy nem és nem fél önző lenni.
2022. aug. 5. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!