Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexrabszolgát tartani idejétm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexrabszolgát tartani idejétmúlt dolog vagy treni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 13:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Én keresnék egy nőt ilyen jellegű kapcsolatra de csak szexre szolga esetleg cselédlàny szerep.

Van minden

2022. nov. 1. 12:47
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Mindig is jó volt. Keresek én is duci csajt aki Szexrabszolga lenne.
2022. nov. 1. 13:06
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Asszem a szekszuális kényszerítés az bűncselekmény, és nem ésszerű divatirányzatként értelmezni. Amiről itt szó van azt nevezzétek másként. Csak egy rakás pökhendi kuki vagytok, akik kb egy fadarabot képesek "uralni". Biztos meg is szoktatok sértődni ti kemény rabszolgatartók.
2022. nov. 1. 22:58
 24/27 anonim ***** válasza:
35%

Szoktak keresni "önként vállalkozókat" de olyanokat is, akik tartanának szexrabszolgát.

Könnyen meglehet, hogy aki fiatal és szép, vágyik a szexuális élvezetre, de nem akar elköteleződni és nem "párt" keres, hogy kapva kaphatna egy ilyen ajánlaton. Hallottam már ilyen történeteket, megbízható emberektől, akiknek nincs okuk kamuzni.

Sőt, ismertem olyan csajt, aki ilyesmit keresett, de sajnos nem engem választott a feladatra :(

2022. nov. 2. 14:25
 25/27 anonim ***** válasza:
Jó lenne nekem is egy.
2023. jan. 14. 13:47
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Énis lennék szexrabszolga föleg fiatalabb fiuknak kis talpnyalo csicskaja lenni aki csettint és én ugrok ahogy es amit kivan napi 10x leszopathat majd ha megunt elküld hogy nyaljam tisztára a cipojet meg minden hasonlo megalazo dolog 19/f

30 alatt irhat akit erdekel😉

2023. aug. 13. 11:32
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
26 Egyáltalán ne zavarjon, hogy ez a hetero szekció.
2023. aug. 13. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!