Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexrabszolgát tartani idejétmúlt dolog vagy treni?
Szexrabszolgát tartani bűncselekmény. Ne a komolytalan fantáziából indulj ki. Például ott van a Redo of Healer anime, ahol a srác szexrabszolga volt, az ereje miatt gyakran megerőszakolták, semmi élvezetes nincs benne.
Akinek bejönnek az ilyen dolgok, azok sem szó szerint értik, attól függetlenül, hogy passzív vagy aktív félről van szó. Csak szerepjáték, egyszerű szexuális fantázia, ennyi. Igazából az egy nagyon kegyetlen dolog.
Én már többször voltam a barátnőm szexrabszolgája. Először egy hétvégére, mert elvesztettem egy fogadást. Ez annyira bejött, hogy újra fogadtunk, amit szintén elvesztettem, ezután már egy hétig voltam a rabszolgája. De már nem csak szexre használt, hanem takarítás, főzés stb.
Egy idő múlva eszünkbe jutott, hogy megint kéne ilyesmit játszani. Sehogyse tudtam rávenni, hogy ő legyen a szexrabszolgám, mivel én már többször voltam, végül felajánlotta, hogy ha én egy teljes hónapig a szexrabszolgája leszek, és kibírom végig, akkor utána cserélhetünk, és egy hétig ő is a rabszolgám lesz, azt teszek vele amit akarok... Szépen kibírtam az egy hónapot, minden kívánságát teljesítettem, mikor letelt az 1 hónap, és jeleztem h rajta a sor, akkor csak kinevetett, hogy ugye ezt nem gondoltam komolyan, h ő a rabszolgám lesz..
Azóta néha hétvégékre játszunk ilyet, egyébként hosszú ideig, hetekig elég fárasztó tud lenni és egy idő után ráun az ember. De biztos lesz még ilyen, hosszabb időre is, mert mindketten élvezzük.
Nem voltál szexrabszolga, csak egyszerű szerepjáték, fantázia volt az amit csináltál, amint a #11-es kommentben írtam.
Akkor lennél szexrabszolga, ha elrabolnának téged, és eladnának a Közel-Keleten valami meleg arab milliárdosnak, aki naponta többször megerőszakolna. Ezt jelenti szexrabszolgának lenni.
Nem kell hozzá elrabolva lenni. Én több huszonéves lányt vittem már így a nyaralómba, a legtöbb persze pénzért teszi. De ez nem számít, a lényeg az, hogy ha elvállalta, akkor megszűnik rendelkezni saját maga fölött, attól kezdve én rendelkezem vele. Ha akarom reggeltől estik a padlót nyalatom vele meztelenül, ha akarom három haverral dugatom és közben videózom, vagy felváltva baxuk az asztalon, mindegy... De nem ellenkezhet, feltétel nélkül engedelmeskedik. Ha nem, akkor nem teljesítette a megállapodást, és elmarad a megegyezett fizetség is. Ennyike. Ez is egyfajta szerepjáték, csak van motiváció is. Ha ellenkezik, nem fizetek. Eddig mind maradt végig és engedelmes kis cafkák voltak. 😁
"Ez is egyfajta szerepjáték, csak van motiváció is."
Pontosan ezért nem igazi szexrabszolgaság, amit csinálsz. Erről írtam a korábbi kommentekbe. Ez csak játék.
Már írtam korábban egy animéről, de akkor most írok egy igazi esetet is: Elizabeth Fritzl-t az apja 18 éves korától fogva közel 30 évig(!) bezárva tartotta egy patkányokkal teli pincében, és naponta megerőszakolta. Ő tényleg igazi szexrabszolga volt.
15
Hát ilyenformán akkor nem nagyon vannak már szexrabszolgák... Esetleg ilyen kirívó esetek.
Valószínűleg több van, mint hisszük, csak nem tudunk róla, viszont a nyomozati aktákban lehetnek esetek feljegyezve.
Gondolok itt azokra a fiatal lányokra, esetleg lánygyerekekre, akiket elrabolnak, és külföldön prostitúcióra kényszerítik őket
Tehát amikor valaki nagyon odáig van azzal, hogy ő a pasija szexrabszolgája volt, stb. akkor nem is tudja mit beszél. Az ő szerepjátéka semmi ahhoz képest, amit egyesek átéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!