Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kisfarkú férfitársaim.Hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisfarkú férfitársaim.Hogyan boldogultok a nőknél?Van/volt bennetek félelem ismerkedésnél?Hogyan sikerült kizárni?

Figyelt kérdés

2022. aug. 13. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy mennyire kicsi. Addig nem lehet benned félelem amíg nem látja az aktuális csaj. Honnan tudod hogy mit fog hozzá szólni? Lehet tetszeni fog neki. Vagy pont elég lesz. Vagy tök jól használod és simán fog élvezni rajtad-alattad. Sosem görcsöltem ezen. Annál roszabb szerintem. szóval no para
2022. aug. 13. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi hármasozunk és a asszonykának max 14 cm es kell. Egy másik párral majdnem meg alakítottunk egy olyan kis méretűek klubját, az ő asszonykája is a kis méretet szereti. Így aztán ne aggódjál sok nő van akinek kis méret kell
2022. aug. 14. 04:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy boldogulok, hogy nagyon szeretem a szexet, a nőket, és emiatt nem is foglalkozom a kisebb méretemmel. Vagy jó lesz, vagy nem. Eddig mindig jó volt minden nővel. Nekem, neki is.
2022. aug. 14. 06:21
 4/5 A kérdező kommentje:

A kis méretet 12cm alatt értem

Nekem speciál 12 cm hosszú és körméret is 12 sajnos nővel még nem voltam

2022. aug. 14. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
14 cm. A barátnőm hozta a centit röhögve, hogy milyen kicsi.
2022. aug. 15. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!