Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek lefeküdni vele?
Igazàból nem tudom miből ered a félelmem. Volt már barátom, habár eddig csak vele volt szexuális kapcsolatom, előtte csak petting.
Az exemmel rossz volt a szex, egyszerűen nem passzoltunk és nagyon sokszor szomorú voltam emiatt akkoriban
Most megismerkedtem egy sráccal, akivel nagyon sok közös ismerősünk van, nagyon megkedveltük egymást.
Nyilván a közös ismerősök/pletyka miatt is lehet a félelmem, de mégis talán a testem miatt félek a leginkább. Még a szexig nem jutottunk el, nem is erőltetjük de nyilván én is vágyok rá
A srác egyébként vékonyabb, szálkás alkat, én teltebb vagyok, viszont a magasságom miatt jól eloszlik a súlyom
Ugyanakkor nagyon félek hogy nem tetszene neki a testem, hogy túl kövér vagyok vagy hogy rossz lesz a szex (erről már álmodtam is)
Hogyan küzdhetnék meg ezekkel a gondolatokkal?
A srác folyton dicsér, nem szexre menős, de azért bennem is érik a lefekvés gondolata mert megvan a kémia
21/L
De hiszen felsorakoztattál min. 3 dolgot miért félsz ettől az egésztől: rossz volt a szex az exeddel, közös ismerősök és félsz attól, hogy az alkatod nem tetszene neki.
Egyébként egyszerű: az, hogy az exeddel rossz volt a szex attól nem kell azt bebeszélni magadnak, hogy más pasival is biztosan rossz lesz. Mert lehet vele nagyon is jó lenne. Persze ott van benned az a gondolat, hogy rossz volt az exeddel, de összpontosíts most erre a pasira.
Ismerősök: velük ne foglalkozz, nem is kell őket beavatnotok, hogy lefeküdtetek, nem rájuk tartozik.
Az alkatod: ha a srác folyton dícsér téged, az azért van, mert úgy tetszel neki, ahogy vagy. Ha nem így lenne, akkor már pattintott volna nyilván.
Szóval hajrá, én szorítok.
Ha nem szexelsz vele akkor majd keres mást akivel lehet.
Te meg még frusztráltabb leszel.
A végén macskás néniként végzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!