Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért félek lefeküdni vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek lefeküdni vele?

Figyelt kérdés

Igazàból nem tudom miből ered a félelmem. Volt már barátom, habár eddig csak vele volt szexuális kapcsolatom, előtte csak petting.

Az exemmel rossz volt a szex, egyszerűen nem passzoltunk és nagyon sokszor szomorú voltam emiatt akkoriban

Most megismerkedtem egy sráccal, akivel nagyon sok közös ismerősünk van, nagyon megkedveltük egymást.

Nyilván a közös ismerősök/pletyka miatt is lehet a félelmem, de mégis talán a testem miatt félek a leginkább. Még a szexig nem jutottunk el, nem is erőltetjük de nyilván én is vágyok rá

A srác egyébként vékonyabb, szálkás alkat, én teltebb vagyok, viszont a magasságom miatt jól eloszlik a súlyom

Ugyanakkor nagyon félek hogy nem tetszene neki a testem, hogy túl kövér vagyok vagy hogy rossz lesz a szex (erről már álmodtam is)

Hogyan küzdhetnék meg ezekkel a gondolatokkal?

A srác folyton dicsér, nem szexre menős, de azért bennem is érik a lefekvés gondolata mert megvan a kémia

21/L

2022. aug. 2. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
Ne fekve csinald, lehet allva is ;)
2022. aug. 2. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

De hiszen felsorakoztattál min. 3 dolgot miért félsz ettől az egésztől: rossz volt a szex az exeddel, közös ismerősök és félsz attól, hogy az alkatod nem tetszene neki.

Egyébként egyszerű: az, hogy az exeddel rossz volt a szex attól nem kell azt bebeszélni magadnak, hogy más pasival is biztosan rossz lesz. Mert lehet vele nagyon is jó lenne. Persze ott van benned az a gondolat, hogy rossz volt az exeddel, de összpontosíts most erre a pasira.

Ismerősök: velük ne foglalkozz, nem is kell őket beavatnotok, hogy lefeküdtetek, nem rájuk tartozik.

Az alkatod: ha a srác folyton dícsér téged, az azért van, mert úgy tetszel neki, ahogy vagy. Ha nem így lenne, akkor már pattintott volna nyilván.

Szóval hajrá, én szorítok.

2022. aug. 2. 13:17
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem szexelsz vele akkor majd keres mást akivel lehet.

Te meg még frusztráltabb leszel.

A végén macskás néniként végzed.

2022. aug. 2. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ruhában is el tud képzelni meztelenül, ne aggódj.:) Látja az alakod ruhában is és azt írtad dícsér, akkor mi a gond? Férfiként csak annyit mondanék, hogy ne pár nap ismertség után mondj igent, teljen el 1 hónap legalább, hogy ne gondoljon könnyen kaphatónak.
2022. aug. 2. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Kislány, ha bejössz a srácnak, akkor nem az alkatod fogja érdekelni , hanem rojtosra akarja kefélni a kis cuncikádat!
2022. aug. 6. 21:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Vegul nagyon jol alakult, hihetetlen a kemia:)):) koztunk
2022. aug. 19. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!