Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is prűd vagyok amiatt hogy ez nem esik jól nekem?😅
Figyelt kérdés
A barátom szex közben szeret csúnyán beszélni, de nem olyan “izgatóan mocskosan”, hanem tényleg csúnyán. Példák: “told ide a löttyadt segged”, “húzd már be a hasad, látom ahogy reng a hájad”, “rongyos pina”, “nem igazán keményedik a fonyadt bimbód”, “melltartóban is folyik a melled mint a vizeslufi” és még nagyon sok ilyet mond. Tudom hogy ez izgatja, de csomót edzek és semmi olyasmit nem is mond hogy formás a popóm, vagy szexi vagyok vagy ilyesmit. Tudom hogy nem vagyok jó nő, de néha egy picit hazudhatna.😅 Tényleg prűdség és hisztisség hogy nem élvezem így? Tudom hogy mekkora szerencse hogy van nekem, és nem akarok neki ellentmondani vagy ilyesmi, és remélem ezt nem látja. De néha egy-egy bók vagy valami kedvesség, kielégítés, ilyesmi jól esne. 😅Nem igazán tudok vele szakítani, vagy megcsalni, mert mindenki tudja hogy az ő nője vagyok, és ha szakítunk akkor tuti nem vagyok százas mert dobott. A nővérem azt mondta hogy ez csak férfi dolog és el kell fogadni, ennyi.2022. júl. 28. 20:34
1/26 anonim válasza:
Lol!Mekkora f*sz!Ez nem mocskos beszéd, ez alázás.Undorító!Én leköptem volna és ott hagytam volna ilyen szövegelés után.
2/26 Mkdir válasza:
Nem tudom hány éves vagy és hogy a kérdés nem csak kitaláció-e de ahogy utánam sokan el fogják mondani a barátod a szemünkben ez alapján egy elnyomó undorító féreg. Tudom biztos szereted, de az ilyenek semmit sem érdemelnek nőktől és nem hiszti amit érzel hanem nagyon is jogos. Az ember keze ökölbe szorul amikor ilyet hall mert sok ilyenmodon tönkretett nővel találkozni. Te jól bírod talán még de te is tudod hogy ez így nem pálya.
3/26 anonim válasza:
Istenem, és ilyeneknek van nője, a normálisaknak meg nem jut. No comment...
4/26 anonim válasza:
Szerintem a mocskos beszédben nincs semmi rossz ha az ember gerjed rá, de! amiket felsoroltál az nem ebbe a kategóriába tartozik, ne haragudj de szerintem a párod egy f*szkalap szépen szólva. Az ilyeneknek kiverném az összes fogát :) F
5/26 anonim válasza:
Fájdalmasan őszintén szólva:
Ez egy olyan szinten toxikus, egyoldalú és manipulatív kapcsolatnak tűnik, annyira benne van az összes redflag amit el tudok képzelni, hogy ha a szakítás nem opció, nem tudok értelmes tanácsot adni.
Szerintem ez már inkább egy profi pszichológus hatásköre.
6/26 Mkdir válasza:
"Tudom hogy mekkora szerencse hogy van nekem" ez a féreg pont ezt a látszatot akarja fenttartani hogy nélküle semmi vagy. Hogy semmi önbizalmad önbecsülésed ne legyen. Ezt úgy hívják egyébként hogy narcisztikus szociopátia. Olvass utána.
7/26 anonim válasza:
Én imádom, ha leqrváz, ha r*bancozik, mert az engem is izgat!
A barátod szövege viszont lehervasztana, úgyhogy kivágnám mint macskát sz@rni!
9/26 anonim válasza:
Ps. Egyébként nem akkor vagy kattos ha "dob" hanem ha ezt elviseled.
7. Válasza különösen tetszett, ment a zöld!
5.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!