Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is prűd vagyok amiatt hogy ez nem esik jól nekem?😅
Figyelt kérdés
A barátom szex közben szeret csúnyán beszélni, de nem olyan “izgatóan mocskosan”, hanem tényleg csúnyán. Példák: “told ide a löttyadt segged”, “húzd már be a hasad, látom ahogy reng a hájad”, “rongyos pina”, “nem igazán keményedik a fonyadt bimbód”, “melltartóban is folyik a melled mint a vizeslufi” és még nagyon sok ilyet mond. Tudom hogy ez izgatja, de csomót edzek és semmi olyasmit nem is mond hogy formás a popóm, vagy szexi vagyok vagy ilyesmit. Tudom hogy nem vagyok jó nő, de néha egy picit hazudhatna.😅 Tényleg prűdség és hisztisség hogy nem élvezem így? Tudom hogy mekkora szerencse hogy van nekem, és nem akarok neki ellentmondani vagy ilyesmi, és remélem ezt nem látja. De néha egy-egy bók vagy valami kedvesség, kielégítés, ilyesmi jól esne. 😅Nem igazán tudok vele szakítani, vagy megcsalni, mert mindenki tudja hogy az ő nője vagyok, és ha szakítunk akkor tuti nem vagyok százas mert dobott. A nővérem azt mondta hogy ez csak férfi dolog és el kell fogadni, ennyi.2022. júl. 28. 20:34
12/26 anonim válasza:
Mi lenne ha a legközelebbi együttlétkor te is viszonoznád?
"Told ide azt a redvás büdös kis puha minip*csödet, és próbálj végre rendesen megcsinálni te hájas se*gű kis csicska! De ne két percig bénázz csak a csecsemő fa*zoddal! Te férfiszerű képződmény!"
13/26 anonim válasza:
Légy szíves, nyugtass meg, hogy te valójában férfi vagy, aki jól szórakozik a saját trollkodásán, nem pedig nő, akinek ennyire nincsen önbecsülése.
14/26 anonim válasza:
Ez nem "malac" beszéd hanem sértegetés, a másikba történő szándékos belerúgás. Segítek, a BDSM sem így működik... ott sem így megy az "alázás".
Szerencsésnek majd akkor fogod magad érezni ha az idióta kis pötstől megszabadultál.
15/26 anonim válasza:
Megérdemlitek egymást: ő egy tahó, te pedig buta vagy, hogy ezt eltűröd. Nulla az önbecsülésed, önérzeted. Gratulálok a tyúkeszedhez!
16/26 anonim válasza:
Az ilyen, ha szakítana is ugyanolyat választana következőnek, most gondolhatjuk milyen figura lehet, a kérdező az ilyenekre izgul.
17/26 anonim válasza:
Hahaha, egyszer volt ilyen pasika, elkezdte én válaszoltam, bennem vagy már, mert a lottyedt puha farkadat nem érzem (nem is volt hu de nagy), utána le is lankadt. Aztán mondtam neki, hogy fogjon egy pszichológust.
18/26 anonim válasza:
Szó szerint ugyanazt akartam írni, mint a 13-as...
19/26 anonim válasza:
Mé nem mondod neki, hogy Bazmeg a kuvaanyádat hülye tapló ?
20/26 anonim válasza:
Jó nagy egy patkány.( Elnézést kérek a patkányoktól a hasonlat miatt😁)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!