Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is prűd vagyok amiatt hogy ez nem esik jól nekem?😅
Figyelt kérdés
A barátom szex közben szeret csúnyán beszélni, de nem olyan “izgatóan mocskosan”, hanem tényleg csúnyán. Példák: “told ide a löttyadt segged”, “húzd már be a hasad, látom ahogy reng a hájad”, “rongyos pina”, “nem igazán keményedik a fonyadt bimbód”, “melltartóban is folyik a melled mint a vizeslufi” és még nagyon sok ilyet mond. Tudom hogy ez izgatja, de csomót edzek és semmi olyasmit nem is mond hogy formás a popóm, vagy szexi vagyok vagy ilyesmit. Tudom hogy nem vagyok jó nő, de néha egy picit hazudhatna.😅 Tényleg prűdség és hisztisség hogy nem élvezem így? Tudom hogy mekkora szerencse hogy van nekem, és nem akarok neki ellentmondani vagy ilyesmi, és remélem ezt nem látja. De néha egy-egy bók vagy valami kedvesség, kielégítés, ilyesmi jól esne. 😅Nem igazán tudok vele szakítani, vagy megcsalni, mert mindenki tudja hogy az ő nője vagyok, és ha szakítunk akkor tuti nem vagyok százas mert dobott. A nővérem azt mondta hogy ez csak férfi dolog és el kell fogadni, ennyi.2022. júl. 28. 20:34
21/26 anonim válasza:
20. Nincs harag. Teljesen érthető indulatok. Ez a szemét még nekünk is durva.
22/26 anonim válasza:
20. Vagyok
Huh köszi akkor megnyugodtam🤣🤣🤣
23/26 anonim válasza:
Meg sem érdemli hogy egy nő szóba álljon egy ilyen féreggel.
Tényleg a normálisabb fajta érdemelné meg hogy találjon valakit, nem egy ilyen..
24/26 anonim válasza:
De ti most tényleg elhiszitek, hogy ilyen van? Vegyétek már észre, mekkora trollal álltok szemben...
25/26 anonim válasza:
Troll vagy nem attól a véleményem nem fog változni. Szerintem mindenki a jelenségre reagál ami lehet ez esetben kamu de biztos,hogy van rá példa mikor valójában megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!