Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet "prűd", nem túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet "prűd", nem túl magas libidójú férfiakkal ismerkedni? Hogy találhatok rájuk?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt, hogy nem akarja megdugni a nő fenekét, nem várja el a szopást (inkább olyan attitűddel áll hozzá, hogy kísérletezhetünk vele finoman, ha mindketten szeretnénk, de az esetleges hiányára sem menne rá a kapcsolat), illetve alapvetően vanilla típus, a gyengéd szexet részesíti előnyben, az alá-fölérendeltséget és a durvaságot kerüli. Elvan heti 2 szexszel is mondjuk.

Csak azért kérdezem, mert mindig mondják, hogy mindenkinek meg kell találnia az ágyban hozzá passzoló partnert, de most őszintén, ki kezdi ezzel az ismerkedést? Mégis jó lenne, ha nem rabolnánk feleslegesen egymás idejét olyasvalakivel, akivel úgysem működne.

(Apró megjegyzés: még hónapokig nem lesz aktuális nálam a dolog, mert jelenleg más feladatokra kell koncentrálnom, csak kíváncsi vagyok, hogy milyen lehetőségeim lesznek azután.)

2022. ápr. 23. 06:39
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
14%
A legtöbb pasi egyébként pont ilyen.
2022. ápr. 23. 06:53
 2/29 anonim ***** válasza:
0%
Én is ilyen vagyok. Cuppcupp
2022. ápr. 23. 07:07
 3/29 anonim ***** válasza:
1%
Nyugi! Egyre több a papucs férfi, köztük simán találsz ilyet és még idomíthatod is.
2022. ápr. 23. 07:22
 4/29 anonim ***** válasza:
87%
#3 Ha valaki figyelmes, odaadó, általános értékrenddel rendelkezik, akkor az már papucs? Mesélj még!
2022. ápr. 23. 07:24
 5/29 anonim ***** válasza:
2%
#4: A heti 2 szex orál nélkül melyik általad felsorolt kategóriába tartozik? :O
2022. ápr. 23. 07:28
 6/29 anonim ***** válasza:
1%

Ilyen nem letezik manapsag. Max az 50+osok.

Alap az anal es az oral is.

2022. ápr. 23. 07:40
 7/29 anonim ***** válasza:
76%

Ezt azért ne nevezzük már prüdériának...

Viszont köszönöm, de olyan nővel nem ismerkednék, aki az aktuális elfoglaltságaihoz mérten keres, vagy nem keres társat.

2022. ápr. 23. 07:43
 8/29 anonim ***** válasza:
60%

Én prüd vagyok.

Lajos , 68 ffi.

2022. ápr. 23. 07:52
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

A libidóm magas, a teljesítményem alacsony a tapasztalatom gazdag.

63F

2022. ápr. 23. 07:58
 10/29 anonim ***** válasza:
76%
Most nem érek rá, de augusztus után keress, én vagyok számodra az ideális. Ja, azt nem írtad, hogy nézel ki, hány éves vagy, mi érdekel a világból, van-e gyereked, családod, de ezek nem is érdekesek.
2022. ápr. 23. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!