Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet "prűd", nem túl magas libidójú férfiakkal ismerkedni? Hogy találhatok rájuk?
Értem ez alatt, hogy nem akarja megdugni a nő fenekét, nem várja el a szopást (inkább olyan attitűddel áll hozzá, hogy kísérletezhetünk vele finoman, ha mindketten szeretnénk, de az esetleges hiányára sem menne rá a kapcsolat), illetve alapvetően vanilla típus, a gyengéd szexet részesíti előnyben, az alá-fölérendeltséget és a durvaságot kerüli. Elvan heti 2 szexszel is mondjuk.
Csak azért kérdezem, mert mindig mondják, hogy mindenkinek meg kell találnia az ágyban hozzá passzoló partnert, de most őszintén, ki kezdi ezzel az ismerkedést? Mégis jó lenne, ha nem rabolnánk feleslegesen egymás idejét olyasvalakivel, akivel úgysem működne.
(Apró megjegyzés: még hónapokig nem lesz aktuális nálam a dolog, mert jelenleg más feladatokra kell koncentrálnom, csak kíváncsi vagyok, hogy milyen lehetőségeim lesznek azután.)
Az "aktuális elfoglaltságaihoz mérten keres, vagy nem keres társat" jelen esetben annyit tesz, hogy be szeretném fejezni a szakdolgozatomat, a szakmai gyakorlatomat és úgy en bloc az alapképzést, amivel két félév csúszásban vagyok, többek között pont azért, mert a legutóbbi kapcsolatom minden figyelmemet és energiámat elvonta a tanulástól (meg az élet minden egyéb területéről), és nem fér bele, hogy ebbe még egyszer belefussak, pláne most, a finisben. Ha ez egy visszataszító tulajdonság már önmagában, nem tudok mit csinálni, akkor is ez van sajnos.
Tényleg azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi voltam/vagyok, hogy egyébként van-e bármiféle épkézláb tanács a "keress számodra megfelelőt" mögött (konkrét ismerkedési módszer/hely, ahonnan "válogatni" lehet), vagy ez a gyakorlatban csak azt jelenti, hogy folyamatosan próbálkozni kell, menni előre, megszeretni valakit még az előtt, hogy kiderülne, hogy nem vagyunk kompatibilisek, belebukni, kezdeni elölről, és reménykedni, hogy egyszer majd összejön.
Egyébként nem én találtam ki, hogy aki ilyen, az prűd, itt szoktak ilyeneket írni állandóan. Gondoltam, ebből érteni fognak a felhasználók. És ja, ahogyan észrevettem, valóban csak akkor kezdenek el számítani más, szexualitástól független tényezők, ha a ágyban össze sikerül hangolni az igényeket, szóval jó lenne ebből nulladik lépést csinálni.
Tégy úgy! Bár nem egyszerű, mert ha jól sikerül a szex, és nem vagy elég csúnya, akkor még képes lesz több mint kétszer akarni a héten.
Félretéve a viccet, szerintem te elképesztő vagy. Normális fiú nem való neked. Tedd félre ezt a projektet még 20-25 évig, és akkor egy 55 éves, kissé megfáradt férfi talán épp olyan lesz, amilyet írtál.
Mégis milyen a "normális fiú" szerinted? 0-24 dugni akarja a barátnője minden testnyílását?
A ló másik oldalára estél át. Természetesen nem! Legfeljebb 12 órán keresztül, és az orrodba semmit sem dug de a dobhártyád sem jut a szűzhártyád sorsára. ;)
Na jó, kicsit komolyabban. Egy friss kapcsolatban az első fél-egy évet a heves szex jellemzi, mindent kipróbálnak, hogy kiderüljön, mi, hol, hogyan a legjobb. A napi szex meglehetősen általános, akár kettő sem ritka. Később ez a hév csillapszik, de a heti kettő csak sok év után mondható általánosnak. Mindezt a huszonéves korú párokra értem. Harmincas nő, negyvenes férfi hamarabb, akar pár hónap után eljut a heti pár alkalomig. Egy hetvenes férfi a hatvanéves párját jó, ha két hónapban egyszer megkívánja, bár szerintem az a tipikus, hogy szex már sok éve egyáltalán nincs. Akik még aktív korukban hozzászoktak az orális székhez, azok jól járnak, még sokáig élvezhetik egymást.
Hát ez szerintem a normális.
Nem hangzik reálisnak. Friss kapcsolatban két ember nemhogy nem él egy légtérben (ahol megoldható lenne a napi több szex), de valószínűleg nem is találkoznak minden egyes nap egymással, vagy ha igen, nem feltétlenül dugáskompatibilis helyen. Megvolt egymás előtt is a maguk élete, munkával, sulival, családdal, barátokkal, akár hobbival, és ezt folytatják a kapcsolat megkezdése után is.
Szerintem rohadt káros hozzáállás amúgy, hogy ilyen szigorúan, életévekre lebontva megszabod, mi az, ami belefér a normalitásba. Nem egyformák az emberek, van, aki a kapcsolat elején is jobban szeret beszélgetni, közös programot szervezni a másikkal, mint mindig csak dugni, valahányszor alkalom adódik rá. Soha nem jutna eszembe a saját működésemet állítani be a megkérdőjelezhetetlen normának, és nyomasztani mindenkit, aki különbözik tőlem, azzal, hogy ő nem normális.
Kérdező ilyet csakúgy találni nem lehet, hacsak nem kérdezel rá az ismerkedés elején, bár elég hülyén venné ki magát. Mégis honnan lehetne tudni kinek milyen a libidója ilyen korán?
Ha biztosra akarsz menni akkor a 40+ vagy 50+-os korosztályban keress :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!