Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Vonzanak a 15 évvel fiatalabb nők? Mertek kezdeményezni náluk? Nők! Tetszenek a 15 évvel idősebb pasik?
Tetszik egy pasi, 15 évvel idősebb nálam.
Jóba vagyunk, sokat sündörög körülöttem, de sosem kezdeményezett úgy konkrétan semmit. Néha hülyéskedett, hogy nem akarok-e pasit magamnak(magára célzott), de semmi konkrétabb.
Mostanában elkezdtem vonzónak látni.
Ha esetleg tetszem neki, mivel batorithatnam ami azért nem olyan, hogy igyunk meg valamit?
Vagy merne szerintetek kezdeményezni és nem is erről lehet szó?
És ti mertek kezdeményezni a fiatalabb lányoknál?
Az a baj, hogy már jó ideje ismerjük egymást, volt is, hogy a számom elkérte, stb..
Csak akkor engem még nem érdekelt egyáltalán, ezért lehet, hogy akkoriban nem adtam bátorító jeleket.
Mivel ereztethetném vele, hogy lephetne?
"Mivel ereztethetném"
Kérdező!
Elolvasnád az első választ?
Akkor egyértelműen: NEM TUDOD ÉREZTETNI.
SEMMIFÉLE módszer nem alkalmas erre neked!
Ez hiába nem tetszik - akkor is így van!
Ha megveszel, akkor is csak úgy lesz ő a tiéd, ha DIREKT, EGYENES, EGYÉRTELMŰ módon ezt megmondod neki.
Ja, hogy ez kockázatos?
Hát igen. Ezt jelenti az egyenjogúság, hogy néha bizony neked is kockáztatni kell.
16. Te meg sosem éreztetted férfivel, kimondatlanul, hogy tetszik neked? Ez a nők többségének (nekem nem) menni szokott. De attól még, hogy én nem tudom, hogy kezdjek hozzá még mindig nem jelenti, hogy ez nem is sikerülhet.
Vagy, ha esetleg férfi vagy, és még sosem érezted bármiből, hogy tetszel egy nőnek.. na hát akkor hagyjuk is, minek osztogatsz tanácsot egyáltalán?
Mégis miből érezze az a szerencsétlen, hogy tetszik Neked, ha egyszer Te is azt mondod, hogy nem tudod kimutatni? Nem marad más, csak a beszéd. Ráadásul már próbálkozott, csak Te lepattintottad.
De adok egy tippet. Kérj tőle valami apró szívességet, és ha megtette, add elő, hogy ez mekkora segítség volt, és hálából meghívnád egy kávéra. Ha ráér, már mehettek is, ha nem ér rá, akkor add meg a számodat, hogy majd hívjon fel. Ennyi.
Halkan megjegyzem, hogy vicces, hogy mindezt egy pasinak kell elmagyaráznia egy nőnek.
Állandóan beszélgetek, flörtölök minden nővel.
Természetesen nem mind jön be, de így nem feltűnő, ha XY-t kitüntetem a figyelmemmel! -10-20-30 év nem gond! De már nem vagyok suttyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!