Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit reagálnátok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit reagálnátok ha a barátotok be szeretne lasztizni veletek?

Figyelt kérdés
Hogy aztán kihasználjátok a szeretet-booster hatását
2022. aug. 12. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi a geczi van?
2022. aug. 12. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

A kérdésből nem derül ki mi a kérdés szóval jelentettem

Szívesen.

2022. aug. 12. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Hát aki nem érti a kérdést, az rossz helyen van 😂

Én imádnám már vagy 15 éve nem lasztiztam 🥰

2022. aug. 12. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megtennéd hogy felvilágosítasz minket kedves #3-as?
2022. aug. 12. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezönk extasyt szeretne etetni a barátnőjével, és együtt tobzódni a felfokozott "mindent és mindenkit szetetek de nagyon a világban" érzésben:)
2022. aug. 12. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Na legalább ezt is megtudtam. A drogozás kimaradt a fiatal éveimből.Köszi #5-ös. A kérdezőnek meg kellemes időtöltést kívánok.
2022. aug. 12. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Így van, a laszti alatt az extasy nevű (magas MDMA tartalmú) tudatmódosító szerre gondolt. Laikusoknak mondanám hogy az egyik fő "mellékhatása" ennek a szernek a megnövekedett szexuális vágy illetve a köznyelvben "szeretet flash"-nek hívott eufórikus érzés. Amikor megjelent, annak idején nem véletlen kapta a szerelemdrog nevet.

A kérdésre válaszolva pedig igen elítélendőnek tartom ha valaki tudatmódosító szerek hatása alatt létesít valakível szexuális kapcsolatot ÚGY hogy elötte ez nem volt mind a két fél részéről teljes mértékben tisztázva. Csak azért is mert az exstasy pont azok közé a drogok közé sorolható melyek nagy mennyiségben fogyasztva igenis képesek a személyiség és a döntésképesség erős megváltoztatására. A nagy mennyiség pedig egy egész tág fogalom, valakinek öt, valakinek pedig csak egy.

2022. aug. 13. 01:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Szexelni nem terveztem így mert összemegy tőle a bré, csak simán szeretgetni egymást meg ilyenek
2022. aug. 13. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!