Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit reagálnátok ha a barátotok be szeretne lasztizni veletek?

A kérdésből nem derül ki mi a kérdés szóval jelentettem
Szívesen.

Hát aki nem érti a kérdést, az rossz helyen van 😂
Én imádnám már vagy 15 éve nem lasztiztam 🥰

Így van, a laszti alatt az extasy nevű (magas MDMA tartalmú) tudatmódosító szerre gondolt. Laikusoknak mondanám hogy az egyik fő "mellékhatása" ennek a szernek a megnövekedett szexuális vágy illetve a köznyelvben "szeretet flash"-nek hívott eufórikus érzés. Amikor megjelent, annak idején nem véletlen kapta a szerelemdrog nevet.
A kérdésre válaszolva pedig igen elítélendőnek tartom ha valaki tudatmódosító szerek hatása alatt létesít valakível szexuális kapcsolatot ÚGY hogy elötte ez nem volt mind a két fél részéről teljes mértékben tisztázva. Csak azért is mert az exstasy pont azok közé a drogok közé sorolható melyek nagy mennyiségben fogyasztva igenis képesek a személyiség és a döntésképesség erős megváltoztatására. A nagy mennyiség pedig egy egész tág fogalom, valakinek öt, valakinek pedig csak egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!