Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy barátotokkal filmeznétek és ő elkezdene masztizni? Mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Heterók vagytok és ő elkezdene masztizni és mondaná hogy csináljátok ti is magatoknak.
Hogy reagálnátok erre?
2021. okt. 15. 22:39
1/8 anonim 

válasza:

Mivel hetero vagyok azt mondanám hogy csináld ha akarod de engem nem érdekel, max. kimennék a szobából ha ő nem akar elvonulni a retyóra. Egy biszex pasi persze másképpen gondolkozna, de nem vagyok az 😂
2/8 anonim 

válasza:

Elgondolkoznék kivel barátkozok.
3/8 anonim 

válasza:

Filmezés közben maszturbálni akarsz a barátod mellett? :D
4/8 anonim 

válasza:

Hetero vagyok de engem momentán nem zavarna 😀
5/8 anonim 

válasza:

Aztán milyen filmet néztek hogy elő akarod kapni a brét? Elképelem én is hogy nézzük torrentről a James Bondot és húúúú az a robbanás, az a bunyó és máris előficcen a bré 😂
7/8 anonim 

válasza:

Egyszer elmentem egy idegenhez, és azt akarta, hogy verjük ki közösen, de elutasítottam. 2001 fele, mikor 13 voltam, akkor haverjaim kiverték közösen.
8/8 anonim 

válasza:

"Tudod ez a legrosszabb a rendorszakmaban, a varakozas..."
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!