Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelen, hogy egy nő a sexben "jó"?
Figyelt kérdés
Férfiak! Ti mikor mondjátok egy nőröl h "jó" a sexben?
Kinek mit jelent h "jó"?
2022. aug. 11. 15:06
1/12 anonim válasza:
Tudja hogy kell ráülni, kényelmesen lehet vele szexelni, stb. Érzi hogy hol van a szerszám, nem csak pucsít random magasságba tolva a popót.
Ilyeneket kell elképzelni.
3/12 Lazy Lover válasza:
Nem egy fa darab tudja a dolgát ő is mozog irányít
4/12 anonim válasza:
Aktív, nyitott, kicsit perverz, bevállalós, szenvedélyes, kreatív, imádja a faszt és ez látszik is rajta. Adja a visszajelzéseket az ágyban így könnyen rá lehet hangolódni, ölel, szorít, karmol, nyög, csókol, simogat az egész testével. Ugyanúgy szeret adni mint kapni, néha meglep egy random cumival vagy kézimunkával akár a konyhában vagy egy erdei túra alkalmával...
5/12 anonim válasza:
Ha látszik rajta hogy élvezi amit csinál.És mozog nem csak fekszik…
Mikor hangosan hallatja mennyire jó neki amit csinálok és úgy szexel mintha nem lenne holnap 😍
Mikor úgy szopja a farkam mint ha a világ legfinomabb dolgát kéne elszopogatnia 🥰
Na leírtam de ilyen nő nincs.
7/12 anonim válasza:
5
Jó lenne, ha lenne olyan pasi aki TÉBYLEG erre vagyok! De ilyen férfi nincs!
8/12 anonim válasza:
#5 Ez valóban egy átlag szex. Ez mind alap.
n
9/12 anonim válasza:
#8 Nálad lehet de rengeteg nőnél nem ez a helyzet
10/12 anonim válasza:
5. Ez egy kapcsolatban alap! ^-^
Én imádom a páromat kényeztetni, de azt is szeretem ha ő irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!