Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egyből valami régi sztorit felhoznia a páromnak arra ha mondok/mutatok valami érdekességet?
Én meg azt nem értem mi ebben a sértő. Attól még hogy te nem voltál ott, nem ismered Jóskát meg Pistát attól ő még igen és attól még az neki kellemes emlék. Miert ne hozhatná fel?
Te sose beszélsz neki a múltadról? Nem meséltél soha arról hogy pl 3 éve nyáron hova mentetek a barátaiddal programra, buliba, stb? Nekem ez a fura.
Persze, hogy meséltem neki, de nem MINDENRŐL a múlt jut eszembe.
Itt nem az a baj, hogy egy két sztorit elmesél, hanem az, hogy csak a múltról beszél.
Pl vettünk a boltban papírtörlőt, és elkezdte mesélni, hogy a kocsmában a haver X évvel ezelőtt 2 tekerccsel elhasznált.
Vagy pl sütjük a krumplit és erről meg azt kezdi el mesélni, hogy az ISKOLÁBAN(!) fogadásból betömött a szájába 2 tucatot belőle.
És mondom, ez napi szinten.
Szerintem az emberek kb így működnek. Mi jusson eszébe, ha nem régebbi hülyülések, élmények? Mi is sokat sztorizunk párommal, bár az én fétisem az érdekességek. Nagyon sok témában van a fejemben olyan érdekesség, amit a többség nem ismer. De összességében, beszélgetni szeretne és a régebbi eseményekhez tud visszakapcsolni. Ebből úgy lesz beszélgetés, ha te is hozzáteszel egy saját történetet, vagy egy mi lenne ha, mi lett volna ha, gondolat kísérletet, egyéb tapasztalatot, tudást. Így épül fel egy beszélgetés.
Még mindig nem egészen értem a problémát.
A páromhoz hozzátartozik a múltja is, amit nagyon szívesen hallgatok és érdekel, azzal is sok mindent megtudok róla.
Inkább dolgozz azon, hogy legyenek olyan közös élményeitek, amit majd szintén emlegethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!