Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egyből valami régi sztorit felhoznia a páromnak arra ha mondok/mutatok valami érdekességet?
Figyelt kérdés
PL: Egy szép képet mutatok valamiről, és egyből egy régi történettel áll elő abból az időből amikor még nem is ismertük egymást, de igazából köze sincs a képhez. Nem egyedi dolog ez nála. Hanem napi szintű. Mintha mindig a múltban lenne. Vagy pl főzünk együtt és arról is a múltja jut eszébe, és meséli, hogy akkor milyen volt. Nem arról van szó, hogy nem érdekel a múlt, hanem csak arról, hogy inkább a jelenben éljen már. Nem is ismerem azokat az embereket.2021. ápr. 20. 08:56
11/15 anonim válasza:
Én értem a kérdezőt, legalábbis kapisgálom, hogy mi lehet a gondja.
Én mondjuk bele tudom képzelni magam egy ilyen helyzetbe, (mármint kérdező helyébe). Szerintem zavarna.
(Amúgy nekem apám volt ilyen anekdotázós, kicsit zavaró volt.)
12/15 anonim válasza:
Ha más témát nem tud felhozni, akkor valószínűleg szűk az ismeret és érdeklődési köre. A jövőbeni tervekről egyáltalán nem lehet vele beszélgetni? Esetleg hobbik, filmek, stb. Ami nem valamilyen konkrét emlekhez kötődik, hanem általános téma? Vagy ezeket is rövidre zárja valamilyen emlékezéssel?
13/15 anonim válasza:
Férjem is ilyen lett utóbbi években. Nála két dolog van. Egyik a kora hozhatta. De a másik, ami a valószínűbb, hogy nem igen történik semmi csak a munka meg az itthon. Ritkán van kirándulás vagy bármi ami maradandó emlék lenne. Tehát akaratlanul is csak az emlékei vannak élményként.
Kérdező, nálatok is, ha majd lesz a jelenben is olyan élménye ami maradandó lesz számára, akkor majd nem a múltbéli dolgokról fog beszélni.
14/15 anonim válasza:
Alapvetően nem zavar, ha beszél a múltról, de volt egy korábbi beszélgető/randipartnerem, aki konkrétan semmi másról nem volt képes beszélni, csak a haverozásokról. Az baromi idegesítő volt.
15/15 A kérdező kommentje:
12-es. Jövőbeli tervekről nem igazán lehet. Kicsit olyan érzés mintha a múltban jobban érezte volna magát mint a jelenben, ami ugye az én szempontomból nézve nem túl előnyös, hiszen még egy éve sem vagyunk együtt. :D :D
2021. ápr. 21. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!