Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell egyből valami régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egyből valami régi sztorit felhoznia a páromnak arra ha mondok/mutatok valami érdekességet?

Figyelt kérdés
PL: Egy szép képet mutatok valamiről, és egyből egy régi történettel áll elő abból az időből amikor még nem is ismertük egymást, de igazából köze sincs a képhez. Nem egyedi dolog ez nála. Hanem napi szintű. Mintha mindig a múltban lenne. Vagy pl főzünk együtt és arról is a múltja jut eszébe, és meséli, hogy akkor milyen volt. Nem arról van szó, hogy nem érdekel a múlt, hanem csak arról, hogy inkább a jelenben éljen már. Nem is ismerem azokat az embereket.

2021. ápr. 20. 08:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdezőt, legalábbis kapisgálom, hogy mi lehet a gondja.

Én mondjuk bele tudom képzelni magam egy ilyen helyzetbe, (mármint kérdező helyébe). Szerintem zavarna.

(Amúgy nekem apám volt ilyen anekdotázós, kicsit zavaró volt.)

2021. ápr. 20. 10:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha más témát nem tud felhozni, akkor valószínűleg szűk az ismeret és érdeklődési köre. A jövőbeni tervekről egyáltalán nem lehet vele beszélgetni? Esetleg hobbik, filmek, stb. Ami nem valamilyen konkrét emlekhez kötődik, hanem általános téma? Vagy ezeket is rövidre zárja valamilyen emlékezéssel?
2021. ápr. 20. 12:34
 13/15 anonim ***** válasza:
69%

Férjem is ilyen lett utóbbi években. Nála két dolog van. Egyik a kora hozhatta. De a másik, ami a valószínűbb, hogy nem igen történik semmi csak a munka meg az itthon. Ritkán van kirándulás vagy bármi ami maradandó emlék lenne. Tehát akaratlanul is csak az emlékei vannak élményként.

Kérdező, nálatok is, ha majd lesz a jelenben is olyan élménye ami maradandó lesz számára, akkor majd nem a múltbéli dolgokról fog beszélni.

2021. ápr. 20. 13:15
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
Alapvetően nem zavar, ha beszél a múltról, de volt egy korábbi beszélgető/randipartnerem, aki konkrétan semmi másról nem volt képes beszélni, csak a haverozásokról. Az baromi idegesítő volt.
2021. ápr. 20. 19:28
 15/15 A kérdező kommentje:
12-es. Jövőbeli tervekről nem igazán lehet. Kicsit olyan érzés mintha a múltban jobban érezte volna magát mint a jelenben, ami ugye az én szempontomból nézve nem túl előnyös, hiszen még egy éve sem vagyunk együtt. :D :D
2021. ápr. 21. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!