Izgalmas horrorokat és thrillereket keresek! (? )
Figyelt kérdés
Leginkább szellemesek érdekelnek, vagy olyanok, amik elmegyógyintézetben, kórházban játszódnak!
A vírusos, zombis filmek nem érdekelnek!
Köszönöm annak aki segít nekem!
2015. jan. 2. 17:55
2/21 anonim válasza:
Más világ (ez egy zseniális film, de kicsit elvont), esetleg 13 kísértet.
4/21 A kérdező kommentje:
A Más világot volt szerencsém látni, nagyon lenyűgözött! Jöhetnek még válaszok, mindenkinek ment a zöld kéz! :D
2015. jan. 2. 21:44
5/21 anonim válasza:
vegyesen írok:
Démonok között - leg jobb szellemes horror
Harcosok klubja
Éjjeli féreg - nekem nagyon tetszett
Eden Lake - Gyilkos kilátások - nagyon durva..., nagyon ajánlom!
Távozz tőlem, Sátán!
A 13-as
Köpök a sírodra 1-2 - ha lány vagy nem ajánlom!
Sinister
Ocolus
6/21 anonim válasza:
A köpök a sírodra nagyon jó. Ha lány vagy is nézd meg , hogy tudd hogyan vághatsz vissza.
7/21 anonim válasza:
egy sorozat: American horror story, nagyon jó, bár én parázok tőle:D az első évad szellemes, a többi évadát nem tudom
elmegyógyintézet: Viharsziget
8/21 A kérdező kommentje:
A köpök a sírodra című filmet is volt szerencsém látni. Gyomorforgató. Az Eden lake címe ismerős... mindennek utánanézek, köszönöm! Jöhetnek még filmek, ha eszetekbe jutott valami!
2015. jan. 5. 21:17
9/21 anonim válasza:
Hideg csontok - kórházas
Hívatlan vendég - szellemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!