Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne élvezni a baratokkal a programokat ha a párom nincs jelen?
Tobbszorosen kell magamnak megoldani a szabadidommert a parom rettentoen kevés pl egesz hetvegen sem vagyunk most egyutt
Nekem ez szokatlan is, mert exeimmel mindig egyutt voltunk haverokkal topartozni vagy bármilyen szabadidoben
Azaz nelkule kell feltalálnom magam, de a barátok csak pótlék igy a szememben es hianyérzetem van köztuk.
Társas magány...
Üljetek le és mond el neki hogy számodra ez így nem megfelelő.
Azt mondta majd szervezunk ilyen programokat (amit egy peldanak irtam)
Holott en a spontenaitast is akartam ereztetni eleve pedig. Nem kell szervezni tervezni. Az ember felkel feloltozik felhiv ezt azt es elindul. Pl topartra napozni.
Ő meg ilyen kingorcs ütemezeseket csinal.
Szoval en általában ertettem. Vagy mikor az embernek van par szabad orája stb.
Azt vettemneszre hogy mindig a haverok rohannak hozzam ezerrel, a baratom meg anyukanal, meg ebedel meg ilyenek.ami nem is lenne baj hogy csak ilyen potlekok vannak, de nekem nem teljes a haverral meg ilyenekkel. Sőt. Kezdek befordulni es inkabb a 4 fal
Mintha nem is lenne parkapcsolatom
Idiota.
Nem intelligenciát tukroz az iraskep. Hanem azt hogy nemna formaságon van a hangsuly hanem a tartalmon.
Fel tudom magam talalni csak epp nem ezt várnám egy parkaocsolatban tekintve hogy eddig en egyutt is jartam az exeimmel nem csak szex volt. Mert nekem kezd ugy tunni lassan mintha csak abbam lennek
5*es valszeg minden hetvegen kulon mint mi. Ahaaa szokjam meg es oruljek neki..ertem
Nekem nem ez egy parkapcsolat.
Ez szexkapcsolat. Csak epp legyek hű meg ilyenek nehogy találjak tarsat.
De ha most meg ezt mondom arra annyit kapok ossz vissz sajnálja ha ezt erzem es ül tovabb anyukanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!