Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne élvezni a baratokkal a programokat ha a párom nincs jelen?
Tobbszorosen kell magamnak megoldani a szabadidommert a parom rettentoen kevés pl egesz hetvegen sem vagyunk most egyutt
Nekem ez szokatlan is, mert exeimmel mindig egyutt voltunk haverokkal topartozni vagy bármilyen szabadidoben
Azaz nelkule kell feltalálnom magam, de a barátok csak pótlék igy a szememben es hianyérzetem van köztuk.
9 ha a kerdesre nem megy válaszolni nincs megoldasi javaslatod lehet ballagni.
Mehetnék millio helyre millio barkivel.
Nem az a bajom hogy nincs ötletem.
Hanem nem jo.
A kerdes errol szol.
Nézd! akkor keress te is egy olyat mint amilyen te vagy! Én leírtam, pontosan olyannal vagyok mint én, nem lógtunk -sőt még férj feleségként sem- egymás nyakán.
Ha meg nem jól érzed magad a kapcsolatodban, nem ciki azt érezni hogy csak szexre vagy jó? Nekem rohadtul az lenne! A nőket úton-útfélen megdugnának vagy 10-en minden méterben, akkor nem jobb lene ha az dugna, akivel jól is érzed magad? Kölcsönösen persze, de azt is vedd figyelembe, hogy a szexért a férfiak is nagy színészek... :)
Megoldhato lenne persze.
Csak erzelmileg lekot nem tudok csak ugy mást keresni13
Azota van már olyan barátom aki velem van a szabadidejében, sőt néha sok is.
Az ex meg valamiért visszasír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!