Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutyapóz kezdokent?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Eléggé visszahuzodó lány vagyok, és ez szexben is sokszor jelentkezik. Már sokat oldódtam, missi, oldalt, vagy hason fekve hátulról már annyira nem feszengek de barátom legutóbb felhuzott kutyapózba és én egybol megfordultam hogy nem akarom, tartok tőle, nagyon szeretem és figyelmes de nem tudom hogy oldódhatnák fel jobban, orálba se merek bele menni, bár az még fel se merult, csak barátom szokta. Kb 2 honapja elek nemi eletet.
Amugy kívánom én is sokszor a barátom, és jó hangulat van közbe, de akkor is gátlásos vagyok.🙁
19L (28F)
2022. aug. 11. 13:18
1/7 anonim válasza:
Majd megszokod. Neked idő kell, ennyi.
3/7 anonim válasza:
Ha ilyeneket érzel pároddal kapcs akkor nem biztos hogy olyan jo a szex és ő rá vágysz :(
4/7 A kérdező kommentje:
2# hogy tudnák kicsit bevállalosabb lenni, esetleg volt e valakinek ilyen problémája. Vagy idővel változik?
2022. aug. 11. 13:22
5/7 anonim válasza:
Beszélgessetek kinek mi esik jól és mit akar!
6/7 anonim válasza:
Az baj párod sokkal idősebb teljesen mások az igények szerintem.
7/7 anonim válasza:
Elégedett vagy magaddal? Ha nem azon az sem segít ha bepucsítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!