Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni azt hogy ne csak kb 5 percig bírjam ki elélvezés nélkül?
Sajnos nagyon gyorsan el szoktam élvezni és utána pihennem kell hogy folytatni lehessen a dolgot és a páromnak is sikerüljön. Van hogy kétszer háromszor meg kell állni miattam mert amint megtörténik egyszerűen nem bírom tovább. :( Létezik valamilyen praktika erre a problémára? Visszatartani is próbáltam már de az se megy sokáig...
27/L
Kedves 2. Válaszoló, kifejtenéd?
Privát üzenetekre itt fogok válaszolni mert nem szeretném ha személyessebbé válna a beszélgetés a kelleténél. Egy olyan megoldást keresek ami nem az hogy emiatt számítok
Szerintem szexológustól vagy szexuálpszichológustól kérnék segítséget.
Esetleg a pihenőt lehetne kiiktatni.
Szerintem nem fogsz sablon választ kapni, mert sok mindentől függ.
Ha már a szex előtt is nagyon izgalomba jössz, akkor előbb is nekiállhatnátok, ha a párod is készen áll rá. Vagy te izgatod fel előbb őt.
Maszturbálásnál is gyorsan elmész, vagy csak szexnél?
Mással is, vagy csak a mostani pároddal?
Esetleg gésa golyók és hüvelyizom és gáterősítő gyakorlatok?
Ha az erősebb nyomó, dörzsölő mozdulatoktól élvezel el, akkor sikosítóval kipróbálni?
Maszturbálással jobban megismerni a testedet és késleltetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!