Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elérni a többszörös orgazmust?
30-as férfi vagyok, és sok videóban látom a többszörös orgazmust. Nem vágott videókról, és megrendezett jelenetekről beszélek. Számtalan amatőrt is láttam, ahol látszik hogy nem kozmetikázott a film.
Tehát pl szexelnek, elmegy az arc, majd visszadugja, és szexelnek tovább, vagy pl mélytorkoztatja a csajt, de nem lankad le.
Én bárhogy próbálom, magát az orgazmust ki tudom húzni sokáig, de miután elmentem gyakorlatilag secc perc le is lankadok...
Gyógyszer stb nélkül, meg lehet csinálni hogy két menetre legyek képes kvázi egymás után rögtön?
Én egy szex során kb 5-6 x élvezek el, nem szoktam kihúzni a farkam, csak pár másodperc pihenő kell, utána minden ugyanúgy megy tovább mint az első élvezés előtt.
Nem tudom mitől működik ez így nálam, talán leginkább adottság, én legalábbis sosem gyakoroltam ezt tudatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!