Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudjuk nálam elérni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudjuk nálam elérni a csikló orgazmust?

Figyelt kérdés

Azert nem ertem mert a hüvelyi(!!) ami kb senkinek sincs, az megy, alig kellett tapasztalni hozzá. Igaz, már egyre kevesebb az előjáték mert nagyon kivanjuk egymast, a nyalás se tart hosszú ideig

Mivel kísérletezzünk? Hosszabb előjáték? De akkor se értem miért nem megy mikor a csiklóit nagyon könnyű elérni mindenkinek

Korábban nem maszturbaltam, csak sejtem mi jó nekem

Rendszeresen kommunikalunk a szexrol, de azert kivancsi lennek tanacsokra

2021. febr. 7. 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Ha létezik olyan nő, aki nem képes hüvelyi orgazmusra egyáltalán, akkor a matematika alapján léteznie kell olyannak is, aki nem képes csiklói orgazmusra. Használjátok azt, ami bevált!
2021. febr. 7. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Mennyi idősek vagytok?
2021. febr. 7. 21:13
 3/12 A kérdező kommentje:
Oszinten szolva nekem a huvelyi orgazmus egyaltalan nem az a huha erzes, nyilvan nem rossz, de korulmenyes, minden olyan lesz, torolkozo nem eleg, mert mindenhova folyik, es kb mintha bevizelnek...gondolom a csikloi sokkal de sokkal inkabb jobb
2021. febr. 7. 21:14
 4/12 A kérdező kommentje:
20 vagyok elso kapcsolat, elso szex, mar egy honapja van szexualis eletem
2021. febr. 7. 21:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, akkor ez így más tészta. Interneten rengeteg instrukció van fenn, amit érdemes közösen elolvasnotok. A barátod is szűz volt?
2021. febr. 7. 21:20
 6/12 A kérdező kommentje:
O volt mar jopar novel, de velem elvezett el eloszor, szoros lelki kapocs van koztunk, vagyis folyamatosan erosodik
2021. febr. 7. 21:23
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
És ezt te elhiszed neki? Mármint, hogy veled élvezett el legelőször? :D
2021. febr. 7. 21:28
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen, mivel az elejen nem ment velem se. Eloszor azt hittuk eu baj Ahogy lelkileg es a kapcsolatban is egyre kozelebb kerultunk, akkor sikerult par alkalom utan

De nem ez a kerdes mar bocsi:D

2021. febr. 7. 21:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Néha nem értem az embereket... el tudod érni az orgazmust, jó neked akkor mi a francért hajtod hogy "még így is". Hajtva, rágörcsölve amúgy semmilyen orgazmusod sem lesz, ez nem működik parancsra.

Ja "hüvelyi kb. senkinek sincs" - NEM igaz! Tény hogy nem mindenkinek van, de a nők 30-40%-ának igen.

Egyébként meg próbáld először egyedül, ha úgy megy akkor annak a tapasztalatát már át fogod tudni (megfelelő partnerrel, főleg ha irányítod, visszajelzel neki) a gyakorlatba is.

2021. febr. 7. 22:08
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem neked nincs hüvelyi orgazmusod. Ha lenne, akkor azt tudnád, nem lennél bizonytalan, hanem teljesen biztos lennél benne. Összetéveszthetetlen érzés, akinek sose volt, az is azonnal tudja, hogy ez volt az! És messze nem mondanád, hogy "nem volt az a hűde jó érzés". Az mindenesetre bíztató, hogy nedvesedsz, tehát jó az irány.

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Nagyon sokan csak lassan, sokára érik el. Ha amúgy kellemes, akkor meg pláne nincs gond.

2021. febr. 8. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!