Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudjuk nálam elérni a csikló orgazmust?
Azert nem ertem mert a hüvelyi(!!) ami kb senkinek sincs, az megy, alig kellett tapasztalni hozzá. Igaz, már egyre kevesebb az előjáték mert nagyon kivanjuk egymast, a nyalás se tart hosszú ideig
Mivel kísérletezzünk? Hosszabb előjáték? De akkor se értem miért nem megy mikor a csiklóit nagyon könnyű elérni mindenkinek
Korábban nem maszturbaltam, csak sejtem mi jó nekem
Rendszeresen kommunikalunk a szexrol, de azert kivancsi lennek tanacsokra
Igen, mivel az elejen nem ment velem se. Eloszor azt hittuk eu baj Ahogy lelkileg es a kapcsolatban is egyre kozelebb kerultunk, akkor sikerult par alkalom utan
De nem ez a kerdes mar bocsi:D
Néha nem értem az embereket... el tudod érni az orgazmust, jó neked akkor mi a francért hajtod hogy "még így is". Hajtva, rágörcsölve amúgy semmilyen orgazmusod sem lesz, ez nem működik parancsra.
Ja "hüvelyi kb. senkinek sincs" - NEM igaz! Tény hogy nem mindenkinek van, de a nők 30-40%-ának igen.
Egyébként meg próbáld először egyedül, ha úgy megy akkor annak a tapasztalatát már át fogod tudni (megfelelő partnerrel, főleg ha irányítod, visszajelzel neki) a gyakorlatba is.
Szerintem neked nincs hüvelyi orgazmusod. Ha lenne, akkor azt tudnád, nem lennél bizonytalan, hanem teljesen biztos lennél benne. Összetéveszthetetlen érzés, akinek sose volt, az is azonnal tudja, hogy ez volt az! És messze nem mondanád, hogy "nem volt az a hűde jó érzés". Az mindenesetre bíztató, hogy nedvesedsz, tehát jó az irány.
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Nagyon sokan csak lassan, sokára érik el. Ha amúgy kellemes, akkor meg pláne nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!