Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudjuk nálam elérni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudjuk nálam elérni a csikló orgazmust?

Figyelt kérdés

Azert nem ertem mert a hüvelyi(!!) ami kb senkinek sincs, az megy, alig kellett tapasztalni hozzá. Igaz, már egyre kevesebb az előjáték mert nagyon kivanjuk egymast, a nyalás se tart hosszú ideig

Mivel kísérletezzünk? Hosszabb előjáték? De akkor se értem miért nem megy mikor a csiklóit nagyon könnyű elérni mindenkinek

Korábban nem maszturbaltam, csak sejtem mi jó nekem

Rendszeresen kommunikalunk a szexrol, de azert kivancsi lennek tanacsokra

2021. febr. 7. 21:08
1 2
 11/12 Pécs-pécs ***** válasza:
79%

A párodnak nincs tapasztalata, és a leírtakból arra lehet következtetni, hogy nem görcsöl nem tud ellazulmi, a szexnél.

Na mármost hogy várható el, hogy rád figyeljen, ha totál görcsöl a szex közben. Márpedig neked csak úgy fog tudni nagyobb örömöt adni, ha megfigyelni, meg tanulja hogy, nállad mi a legjobb technika.

Nem akarlak elkeserítteni, de talán hosszú idő után enyhül a párod görcsössége a szexben akkor utánna javul a szex, de az is lehet hogy nem fog javulni semmi. Ez esetben, ha szerencséd lesz a következö párod, tapasztalt, figyelmes odaadó férfi lesz, és ne félj az majd úgy ki fog nyalni, hogy lesz orgazmusod.

Én még olyan nővel nem találkoztam az életembe akit ne tudtam volna csikló orgazmusshoz juttatni.

2021. febr. 8. 09:41
 12/12 A kérdező kommentje:
volt pettingem a párom előtt, és akkor se mentem el. Szóval nem értek egyet
2021. febr. 8. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!