Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elmenni szex közben?
Figyelt kérdés
Soha nem volt még hüvelyi orgazmusom,nem tudom miért nem megy nekem.Egy ideje már úgy sem tudok elmenni ha a csiklómat izgatja a párom a kezével vagy a nyelvével.Nedvesedni rendesen tudok.Élvezem is ahogy csinálja a partnerem,szeretem őt nagyon.Valamiért mégsem tudok a csúcsra jutni pedig érzem néha hogy majdnem megvan.Elég sokáig szokott tartani az előjáték,aktus közben is szokott izgatni lent,mégsem megy.Mi lehet az oka?2021. jan. 10. 20:29
1/7 anonim válasza:
baratnomnek vibrivel sikerult az elso huvelyi, probaljatok ki
2/7 anonim válasza:
Azért nem sikerül már a csiklód izgatásával sem eljutni az orgazmusig, mert nagyon rá vagy feszülve. A hüvelyit pedig csak kevés nő képes átélni.
3/7 anonim válasza:
Hüvelyi orgazmusra elég kevés nő képes.
4/7 anonim válasza:
Mert nagyon akarod elérni és ezért nem megy, mert ezen stresszelsz. A hüvelyi orgazm igen ritka.
5/7 anonim válasza:
egyaltalan nem ritka, csak nehez. az 1-es is ratapintott a lenyegre, attol hogy mindenki lepontozta. vibratorral konnyebb lehet, az tobb ingert ad.
6/7 anonim válasza:
Előre várom a lepontozásokat, de, mint nő írom, hogy a hüvelyi orgazmus amiatt ritka, mert a legtöbb férfi nem csinálja jól, amit csinál és bemeséli partnerének, hogy "jaj ez nem az én hibám, ez a nők hibája, nem sok tud így elmenni". Nekem sikerült, eddig három partnerem volt csupán, de az első kettővel még a csiklói sem jött össze, majd a harmadiknál rájöttem, hogy eddig nem is szeretkeztem senkivel, csak kielégültek, s mentek tovább.
7/7 anonim válasza:
Leszbi vagy csak még nem fogadtad el magad. Prbáld ki lánnyal, szerintem sokkal jobban fogod élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!