Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nehezteltetek már kapcsolatban amiatt a párotokra, mert sokáig tart neki elmenni szex közben?
22 évesen jöttem össze az első barátnőmmel. Amikor először együtt voltunk én is és ő is azt gondolta, hogy első alkalom, nem fog sokáig tartani, de nem így volt, még csak el se mentem. Aztán telt-múlt az idő, egész sokat voltunk együtt. Alkalmanként neki akár 3-4 orgazmusa is volt és egész gyorsan feljutott a csúcsra. Vagyis mondjuk egy fél-egy órás aktusnál 10-15 perc alatt ment el, a többiben pedig már csak "velem kellett foglalkozni". Nem tagadom, elég nagy császárnak éreztem magam, főleg hogy amiatt paráztam sokáig, hogy el tudok-e majd juttatni egy lányt a csúcsra (mindenhol azt írják, hogy az milyen nehéz).
Aztán amikor szétmentünk jött a pofon, és azt mondta, hogy amúgy "ott sem működött a dolog", mert az az ideális, ha egyszerre/nem kis különbséggel végzünk, és gyakran már unta a végére és várta, hogy mikor megyek már el.
Azóta hónapok teltek el és nem tudom elfelejteni ezt a mondatát, már szinte depressziós vagyok, mert amiatt agódok, hogy mival ha a következő kapcsolatomban is az lesz, hogy sokáig tart elmenni, és a másik nem fogja élvezni a fél-egy órás együttlétnek csak az első 15 percét, és erre rámehet az egész.
Én csináltam valamit rosszul, és miután ő elment magamnak befejezni valahogy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!