Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Azt szerenèm kèrdezni hogyan lehetne elèrni hogy bitang nagy adag spermát engedjek kiaz èlvezèsnèl? Hogy amikor a csajba èlvezzek azt lássam már közben folyik kifele! Règi nagy vágyam minden èrtelmes válasz fontos
Úgy tudom ez nem túl gyakori tulajdonság. Legalábbis eddig minden csaj rá csodálkozott:
-Úristen mikor voltál nővel utoljára?
-Most mondjam hogy tegnap reggel? Inkább azt mondtam hogy rég és hogy ő hozta ki ezt belőlem.
Namost a sperma is legnagyobb részt víz..én magamon tapasztaltam a következőt..
Egyszer valahol olvastam hogy napi 6l viz megivása fogyasztása milyen nagyon jól hat a testre lélekre..és el is döntőttem hogy akkor mostantol napi 6l vizet megiszok..
Az első 7-10nap kihivás volt
Utánna meg még többet is megittam eggyáltalán nemesett nehezemre
6l minimum..
Mondhatni rendszeressen “könnyítettem a kislelkemen”..,kivertem..2naponkétn biztos..meg naponként is
És azt vettem észre hogy bizony sookkkal több lett a cucc
Konkrét kis tócsa/pocsolya lett belőle
Aztán ahogy abbamaradt a napi 6l minimum
A produkált termék is megcsappant
De fontolgatom megint a 6l vizet
De most a barátnőm puncikáját fogom elárasztani :D
Szóval kedves ismeretlen barátom
Igyál minnél több vizet
Az első héten nehézlesz utánna semmi gond nélkül eltüntetsz 6l vizet
És azmellett hogy “g3cisok g3cid”lesz
Te magad is jobban érzed magad fittebbnek érzed magad
Meglátszik a bőrödön is és a veséid extra háládak lesznek érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!